1 Anastasia Beverly Hills Cream Kit - JennyJanette

Anastasia Beverly Hills Cream Kit

Heissan! Mä en edes tiedä enään mistä alottaisin kun siitä on taas liian pitkä aika kun oon kirjoittanut. Tuntuu että joka päivä olisi buukattu täyteen tekemistä näin joulun alla, eikä rentoutumiseen saatika blogin kirjoittamiseen ole ollut aikaa. Ajattelin nyt kuitenkin palailla näin toivepostauksen merkissä eli kuinka käytän ostamaani Anastasia Beverly Hills Cream Kittiä. 

Koska itselläni on todella vaaleat kasvot valitsin sävyn light. Tämä cream versio tuntui paremmalta vaihtoehdolta, aikasempaa minulta löytyy jo aurinkopuuteri sekä poskipuna. Käytän puutereita muutenkin tosi huonosti, lähinnä vain kiinnittämään meikki kasvoihin. Paletti maksaa Kickissä 70.90€ mutta sain siitä 20% alennusta kun liityin jäseneksi. Vaikka hinta onkin kallis on tämä silti ehdottomasti ostamisen arvoinen :)



1=FAIR 2=NEUTRAL 3=BANANA 4=JAVA 5=LIGHT SCULPT 6=HAVANA
Tässä hienot muokkaukset minne pistän mitäkin sävyä :D Paletista light sculpt jää aika vähäiselle käytölle sillä se on mielestäni hailakka ja oranssimainen, mutta poskipunan viereen sitä on hyvä häivyttää. Banana sävyä puolestaan pistän kohtiin jotka punertavat ja itselläni ne ovat etenkin nenän pää ja pielet, lisäksi se peittää paremmin tummat silmänaluset kuin fair tai neutral. Fair on todella vaalea ja sillä tulee helposti liian valkoiset kasvot jo ennestään vaalea ihoiselle, joten sekoitan sitä neutralin kanssa. Havana on paletin syvin sävy, sitä laitan korvin lähelle aivan kulmaluun alapuolelle. Java on hieman harmaampi ja sillä korostan nenän linjaa sekä kasvojen ääriä.


Tästä tuli oikeen kunnon mainos kuva.. Väsyneet meikittömät kasvot vertaus kuvana. Tässä kasvoilla on siis ainostaa BB voide. Olisihan sitä voinut edes huulirasvaa laittaa :'D


Toivottavasti tästä oli edes jollekkin hyötyä :)


1 kommentti

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥