1 Onnellinen vuosi 2015 - JennyJanette

Onnellinen vuosi 2015

Vuosi  2015 vetelee viimeisiään, joten tulin kertaamaan teidän kanssanne mitkä olivat tämän vuoden kohokohdat. Yleisesti sanoen vuosi 2015 on ollut muutosten vuosi, olen ottanut isoja askelia elämässä ja jokainen niistä askelista on ollut elämisen arvoinen. Niin paljon kaikkea on tapahtunut, koko vuosi on ollut kerta kaikkisen ihana. En osaa sanoin kuvailla kuinka kiitollinen tästä vuodesta olen. Pakko myöntää että loppu vuosi ei ole kovinkaan kukoistanut blogin puolella, tahdon kuitenkin kiittää teitä jotka olette sielä ruudun takana uskollisesti pysyneet vaikkei postauksia ei ole tullut samaan tahtiin, kiitos. Nyt siirrytään niihin kohokohtiin :)

Tammikuu - Gran canarian reissu

Vuosi 2015 alkoi melkein parhaimmalla mahdollisella tavalla nimittäin matkalla Gran Canariaan. Kaipaan tätä maata kovasti, ihmisen elämänilo tarttui kaikkiin vastaan tuleviin, laukkujen ja ruokien hinnat olivat aivan omaa luokkaansa ja muistiin jäi ehdottomasti kaikki drinkit jotka baarimikko oli panostaen tehnyt ♥ Gran canaria vaikutti henkisesti paljon itseeni kun  ajattelutapani muuttui niin että miksen hymyilisi jokaiselle vastaantulijalle, kuten he siellä. 

Huhtikuu - Omakoti kullan kallis

Huhtikuu jäi ehdottomasti mieleen ensiasunnon ostosta. Se ei vaikuttanut ainostaan 2015 vuoteen vaan pitkällä tähtäimellä koko elämään, sillä onhan tässä parikymmentä vuotta velkaa :'D Ja mahdollisesti loppuelämän koti.

Kesäkuu - Oo kesän lapsi mä oon

Kellekkään ei varmasti ole jäänyt epäselväksi se että rakastan kesää! "Lämpimät" ilmat ja valoisat yöt saavat mielen vireille ja energia tason korkealle. Kesällä kävimme laivalla, grillailimme paljon ja kulutimme paljon aikaa ulkona.

Heinä-/Elokuu - Perheenlisäystä
Heinä ja elokuun vaihteessa saimme perheenlisäystä, pienen Elmon ♥ Kuten omakotitalon osto tämäkin asia on sellainen johon sitoudutaan moneksi vuodeksi. 

Syyskuu - Unelmista totta

Tätä asiaa ei voi jättää mainitsematta sillä se on yksi suurimmista unelmistani. Teimme syyskuussa päätöksen lähteä toukokuussa road tripille Amerikkaan. Päiviä matkaan on vielä 128, mutta syyskuussa sen odottaminen ja suunnitteleminen sai taas puhtia päiviin. Vuokraauto, lennot ja 8 päivän osalta hotellit on varattu valmiiksi eikä reissufiilistäkään puutu, vieläkun aika menisi nopeammin ;D

Lokakuu - I'm the winner

"Olet voittanut 1000€ shoppailu rahaa zalandolle" Hmm onko tämä vitsi, voiko olla mahdollista.. Oi kyllä se oli. Vielä yhteenvetona osallistuin erääseen kuva kilpailuun josta oli mahdollisuus voitta hiustenhoitotuotteita, voitin kuvallani tuotteet sekä pääpalkinnon josta en ollut edes tietoinen :D Kukapa ei pitäisi tätä isona juttuna. Sillä tuli ostettua monet vaatekappaleet, asusteet ja joululahjat, kiitos vielä dingel tämän mahdollistamisesta ♥

Joulukuu - Partyparty
Joulukuun paras juttu oli ehdottomasti joulu, mutta myös paljon muuta on tullut tehtyä. Juhliminen oli ehkä vähän liiankin pinnalla tässä kuussa sillä taisin lähes joka viikonloppu olla viihteellä ystävien kanssa. Mutta ihan järkeviä juttujakin on tehty, päälimmäisenä varmaankin auton osto, oli aika luopua vika autosta ja saada toimiva peli alle.

Miten sinun vuotesi meni? 

Toivotaan että ensi vuosi on yhtä onnekas kuin tämäkin vuosi oli, joka tapauksessa muistot tästä vuodesta säilyvät lämpimästi mielessä. Hyvää uutta tulevaa vuotta kaikille ♥


2 kommenttia

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥