1 Dove Summer Glow - JennyJanette

Dove Summer Glow

Heippa upeat ♥
Mä tulin nyt talven valkeuden keskellä hehkuttamaan teille vähän kesäisemmästä jutusta, nimittäin rusketuksesta! Ei en käynyt solariumissa vaan käytin Doven summer Glow päivettävää kosteusvoidetta ja olen ihan myyty! Ajattelin että näin talvella on helpompi kokeilla ruskettavaa ensimmäistä kertaa kun voi piiloutua vaatteiden alle jos rusketus menee pilalle :D Tälläinen kevyempi rusketus on talveksi kiva, mutta kesällä ajattelin ostaa Vita liberatan itseruskettavaa silloin kun kehtaa maksaakkin moisesta ja saa esitellä sääriä. Monet ovat sanoneet tuoksun olevan epämiellyttävä, mutta itse en huomannut siinä mitään moitittavaa, tosin itseäni ei häiritse edes hiusvärin haju. Ensimmäisen 4 tunnin jälkeen meinasi mennä jo toivo kun ihossa ei näkynyt mitään sävy eroa, katsoimme jakson Orange is the new black jonka jälkeen palasin valoon katsomaa ja voi sitä riemun määrää, yhdessä hujauksessa olikin paljon tummempi ja lämpimämpi ihon väri♥


Dove summer glow maksoi citymarketissa huimat 4€, joten melkein olisi hävettänyt enemmän jättää se hyllyyn kuin että rusketus olisi mennyt pieleen :'D Valitsin sävyn medium-dark, koska halusin ihoa lämpimämmän sävyiseksi ja kunnon muutosta aikaan. Mielestäni tuote oli todella helppo levittää, sehän on käytännössä rasvaa, paria laikkua kyynertaipeessa lukuunottamatta sävystä tuli tosi tasainen. Tämä on lähes väritöntä niin se tosin hankaloittaa näkemään mihin on jo voidetta pistänyt, mutta kyllä sen tuntee mistä kohtaa iho on kostea ja mistä ei. Levitin voiteen puuvillahanskojen avulla, jotta kämmeniin ei imeytyisi ihan niin paljoa voidetta, lopuksi pesin vielä kämmenet.

Tästä saa vielä rekvisiittaa kuinka vaalea ihoni oli ennestään. Päivetyksen lisäksi ihosta tuli paljon kimmoisampi ja sävy tasottui.

Oletko kokeillut itse Dove summer glow:ta? :)


12 kommenttia

 1. Mä liputan tän tuotteen puolesta. Enkä suostu muita käyttämään. Olen ihan vaalea iholtani ja dove antaa juuri sopivan sävyn iholleni���� ei oranssia eikä tumman ruskeeta,vaan juuri sopivasti. Iho jää tosi pehmeeksi sen jälkeen ja kosteuttaa samalla. Siis ihan täydellinen tuote��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yhdyn joka sanaan, ihan täydellinen! ♥ Kiva kuulla että sullakin on tästä tuotteesta hyviä kokemuksia :)

   Poista
 2. Näyttääpä harvinaisen hyvältä.Ite en yleensä käytä ja olin ennen tosi tumma kunnes ihoni vaaleni 8 luokan jälkeen.Tätä vois harkita kokeilla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on tosi hyvä, ei oo niin tumma mitä itseruskettavat mutta silti saa hyvin lämpöö ja sävyä iholle, eikä 4€ ole paha budjetointi tähän :)

   Poista
  2. Pistetään kyllä harkintaan =)

   Poista
 3. Siiiis mitähh??:D Wow mikä lopputulos! Itse en käytä itseruskettavia tai sen semmosia mutta nyt kyllä houkuttaisi kokeilla varsinkin kun tämän talven mietittyä reissua ei päästykään toteuttamaan. Pistän tän niin harkintaan:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mäkin olin ihan wooou etenki juur nää jalat ku on aina ollut ihan kalpeet :D ei tätä voi muutakun suositella, mahti tuote :)

   Poista
 4. Oon kokeillu, mutta en pysty sietää sen tuoksua. Käytän kaikista vaaleista sävyä Vita liberetasta. Talvella itseruskettaa itseäni kerran viikossa.. Välillä harvemminkin. Mut sun rusketus näyttää silti hyvältä ja aidolta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua kun mä en huomannut mitään omituista siinä hajussa ja mielestäni haihtuikin nopeasti pois :o Moni on kyllä sanonut samaaa että haju on järkky mutta tosin omasta mielestä hiusvärikään ei haise sietämättömälle :D Käytätkö samaa kasvoihin vai onko sulla se erikseen kasvoille tarkoitettu? :)

   Poista
 5. Mä käytän parhaillaan samaa tuotetta ja oon tosi tyytyväinen! :)

  VastaaPoista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥