1 Spring outfit - JennyJanette

Spring outfit

Heipat pitkästä aikaa! Viime aikoina tässä on ollut vaikka millaista showta, joten aikaa eikä intoa bloggaamiselle ole löytynyt.. oikeastaan tämä on jatkunut tammikuusta asti. Nyt kuitenkin päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja palata blogin pariin, toivottavasti teiltäkin löytyy vielä hieman luottoa minua kohtaan, koska näillä näkymin olisi paljon kaikkea kiinnostavaa tiedossa. Matka jenkkeihin on kuukauden päästä, joten varmasti pääsen tartuttamaan teihin matkakuumetta ihanilla losin maisemilla ♥ Lisäksi mulla on kesää varten pieniä suunnitelmia, sillä ajattelin alkaa testailemaan verkkokauppoja josta ihmiset jättävät helposti tilaamatta epäilysten takia, niin pian arvosteluja löytyy täältä klikkauksen päästä. Blogi saa varmasti ulkomailta kivan uuden bannerin , siihen en aijo koskea toistaiseksi. No anyway mä olen nyt täällä taas joten eiköhän mennä itseasiaan - kuviin.

 Jacket-Boohoo | Shoes-Stadium | Jeans-Zalando | Bag-Lindex | Sunglasses-Gran Canaria | Watch-Glitter


Ihanaa kevät on täällä taas!♥


Olen ihan totaallisen ihastunut valkoisiin yksinkertaisiin tennareihin. Ihailin näitä Puman pareja jo aijemmin Stadiumilla ja jäi kaduttamaan niin kovin kun en ostanut, joten lähdin sitten uudelleen hakemaan niitä :D Eräässä facebook ryhmässä kyselin beigestä pitkästä takista ja huomasin että myös monia muita kiinnosti samallainen niin tässä myös teille suora linkki Lexi Belted takkiin ja se näemmä onkin ihan huippu alessa 15£ itse maksoin 27£! Huom en hyödy linkistä.

Lähipäivinä tulossa myös cocopadan tilauksen esittelyä joka sisälsi TheBalm luomiväri paletin sekä NYX korostuspaletin, pysy siis kuulolla jos kiinnostaa :)

XoXo Jenny

5 kommenttia

 1. Oiii ihana asukokonaisuus! <3


  ♥ Vilhelmiina Lyydia

  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Vilhelmiina, kiva kuulla että tykkäät♥

   Poista
 2. Oi miten kauniina taas oot kuvissa

  VastaaPoista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥