1 TheBalm Nude'tude & Nyx Contour Palette - JennyJanette

TheBalm Nude'tude & Nyx Contour Palette

Heipä heii!
Tällä kertaa mä palailen ruutuun kosmetiikan merkeissä. Tutustuin erääseen ihan huippu edulliseen Cocopanda nimiseen verkkokauppaan tuossa pari viikkoa sitten ja innostuin tilaamaan kaksi tuotetta. Toimitus kesti vain 5päivää ja tälläiselle malttamattomalle persoonalle se oli iso plussa, lisäksi multa jää monesti tilaamatta kalliiden postikulujen takia ja Cocopandalla ne ovat ilmaiset, jeij! :D Katsotaampa vähän mitä sieltä tuli sitten tilattua.TheBalm Nude'tude luomiväri paletti onkin ollut jo joulusta asti ostoslistallani. Se yllätti mut positiivisesti pigmenttisyydellään. Mulla ei ole ikinä ollut näin peittäviä luomivärejä. Nämä sävyt ovat sellaisia jotka sopivat mielestäni arkeen kuin juhlaan. 

Toinen ostokseni oli Nyx Contour Pro Palette. Tämän puolestaan ostoskoriini kiidätin kun tahdoin Anastasian voidemaiselle paletille jauhemmaisen kaverin ja Anastasian paletti tuntui liian tyyriiltä toiseksi korostus paletiksi. Täytyy kyllä sanoa että oli nappi ostos. Tässä on myös kätevästi kun nuo napit saa irroitettua niin kun joku väri lopuu voi vain ostaa yhden uuden paletin tilalle. Omasta mielestä pari tummaa sävyä tuntui liian punertavilta niin vaihdoin siihen tilalle heti yhden sävyn, joka multa löytyikin omasta takaa. Kuvassa oma nappini on alarivin 3 sävy. Tässä paletissa on myös yksi shrimmer highliter joka sopii mainiosti poskipäiden ja kulmaluun korostukseen. Paletti onkin mun jokapäiväisessä käytössä nykyään, enkä toiseen vaihtaisi.

Lisäksi mulla on lukijoille pieni bonus nimittäin saatte kaikki käyttöönne 10 % alennuskoodin BLOG042016 jonka voi hyödyntää normaalihintaisiin tuotteisiin, koodi on voimassa 30.4.2016 astiCocopandan uutiskirje ilmestyy kaksi kertaa viikossa sisältäen kivoja tarjouksia. Tilaamalla Cocopandan uutiskirjeen osallistut myös samalla 200€ lahjakortin arvontaan sekä saat 10€ alennuskoodin verkkokauppaan kun tilaus ylittää 50€. Pääset osallistumaan arvontaan sekä tilaamaan uutiskirjeen TÄSTÄ.
Cocopandalla on myös kahdesti viikossa vaihtuvat Deals of the week tarjoukset ja sieltä löytyykin tämä tilaamani korostuspaletti parhaillaan hintaan 22€. Deals of the week tarjouksia pääset katsomaan TÄSTÄ.

Oletko sä tilannut vielä Cocopandalta ja löytyykö sun meikkipussista samoja tuotteita? :)

Xoxo Jenny

2 kommenttia

  1. Tee joku video näiden käytöstä =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm pistetään harkintaan :) Minä kun oon niin kärsivällinen ihminen näiden videoiden ja tämän koneen kanssa.. :D

      Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥