1 Chloe's hair - JennyJanette

Chloe's hair

Heipsan! Taas on aihetta hehkuttaa, kun on tukkakunnolla kuosissa. Mulla puuskee ihan jatkuvasti kaikista hiuksista punapigmentti läpi joten päätettiin Chloe's hairin kanssa lyödä hynttyyt yhteen ja luoda mulle viileen vaalee tukka. Parturissa sainkin tämän unelmatukan toteutuksen ansiosta istua reilut 3tuntia sillä kupari puski niin pahasti läpi. Kiitos kuitenkin Porin Hairlekiinin kärsivälliselle Jonnalle joka loppuen lopuksi sai aika hyvin taltutettua punaisuuden. Vielä lämpö jäi osaan raidoista mutta se oli tarkoituskin kun pidennyksissäkin oli joukossa vähän lämpimämpiä ruskeita vivahteita.

Mähän oon aivan järkyttävän kauan himoinnut Jennifer Aniston hiuksista, tuossa juuri selasin omasta blogista että tähän nyt meni sitten lähes neljä vuotta että aloin oikeasti viedä asiaa toteutus tasolle. Mutta nyt tukka kiittää koska aletaan olla jo todella lähellä mun omaa väriä. Tämä oli myös osan teistä toive silloin kun pohdeimme mikä väri mulle sopisi, no toivottavasti tykkäätte vaikka aina löytyykin joku joka on eri mieltä :D

Pidennyksistä tahdon mainita vielä sen verran että ovat ehdottomasti tähän mennessä tuuheimmat pidennykset jotka olen omistanut. Jokaisista omistamistani pidennyksistä löytyy oma plussansa mutta tuuheat hiukset ovat lähes jokaisen naisen unelma joten näitä on helppo suositella. Päässä tosiaan yksi pakkaus klipsipidennyksiä ja sävynä Cacao Brown Mix #p6/60 ja pituutena 40cm jonka koen kyllä aivan riittäväksi.

Kiitos oikein paljon Chloe's ja Hairlekiini♥

Xoxo Jenny

2 kommenttia

  1. Tämä on paljon parempi väri kuin tumma! Toivottavasti pysyt tässä kauan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäät <3 Enköhän mä nyt jonkun aikaa, toivotaan ainakin niin :D

      Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥