1 Swift Hair ~ IDHair - JennyJanette

Swift Hair ~ IDHair

Hola amigos!

Mun oli alunperin tarkoitus tulla julkaisemaan tämä postaus vasta ke-to välisenä yönä kun lentokoneen nokka osoittaa kohti amerikkaa, mutta päätin tehdä viime hetken muutoksen ja jättää läppärin kotiin. Jessen kanssa pohdittiin että selvitään ihan mainiosti yhdellä läppärillä reissussa, kun molemmilla on vielä kännykätkin mukana. Tämä tarkoittaa että kahden viikon ajan saatte seurata väliaika tietoja vain Instagramista josta mut löytää tunnuksen takaa jenny_janette, koittakaa kestää :D Instasta tunnollisimmat saattoivat jo tsekata tämän postauksen aiheen eli pidennykset. Sain IDHairilta ihanan tilaisuuden testata uutta pidennys tekniikkaa BLONG SwiftHair. Taas muistutan että mielipiteeni on täysin omani eikä kukaan ole kehottanut minua sanomaan mitään.

♥Nopein ja helpoin tapa pidentää hiuksia ja saada niihin upeaa tuuheutta
♥Ei klipsejä, ei liimaa, ei teippiä
♥Ei vahingoita omia hiuksia
♥ Valmistettu kampaamolaatuisesta 100% remyaitohiuksesta
Halusin kesäksi vähän luonnollisempaa hiusväriä joten samallahan piti vaihtaa pidennyksiä, koska vanhat olivat liian tummat. Tyven halusin jättää hiukan tummemmaksi ja hiukseen oman väristä raitaa ja kaveriksi vähän vaaleampaa. Hiukset ovat vielä hiukan kesken kun jotku raidat paistavat oranssina, mutta tahdon antaa näiden nyt levätä reissun ajan. Ensimmäinen asia jota tahdon teille painottaa on se että voin luvata että nämä pidennykset eivät vahingoita ollenkaan omaa hiusta ja päänahkaa. Pidennykset kiinnitetään omiin hiuksiin ainoastaan läpinäkyvän nauhan avulla jonka voi lyhentää oikean mittaiseksi(itse en joutunut lyhentämään). Näiden laittamiseen mulla meni about 2min eli kiireisille ihmisille tämä on varmasti parempi vaihtoehto kuin klipsit. Ja kaikki jotka erottavat hiuksista läpinäkyvän nauhan huutavat hep ja nyt oletan että yksikään ei huutanut :D
Näitähän voi letittää, suoristaa ja kihartaa ihan vaivattomasti, oma lempparini on kiharat koska tällöin hiukset näyttävät runsaimmilta. Pituus Swift pidennyksissä on 45cm ja itse koen sen olevan täysin riittävä. Sävyksi mulle valittiin #25/8 , joka osottautui nappi valinnaksi. Pidennyksiä pääset katsomaan TÄSTÄ. Pakkaukseen kuuluu myös varasiima sekä piikkikampa. Kyseiset pidennykset ovatkin parhaillaan tarjouksessa ja IDHairilla on myös osamaksu mahdollisuus jos hinta tuntuu suolaiselta :D

Yksi iso plussa tulee myös siitä että nämä eivät tunnu juuri miltään, kun ei ole hankaavia teippejä tai klipsejä, lisäksi ne ovat super helppo poistaa jotta päänahka saa välillä levätä. Minulle ei kuitenkaan koko päivänä tullut tunnetta että pidennykset valuisivat pois päästä, joten siitä ei ole pelkoa. 

Toivottavasti postaus oli sopivan kattava, mutta jos sinulle jäi jotain epäselvää kysy ihmeessä :) Sydämmelliset kiitokset IdHairille mahdollisuudesta päästä testaamaan näitä pidennyksiä♥ Tämän kilometripostauksen saattelemana suuntaan pakkaamaan eli palataan taas juttujen ääreen parin viikon päästä amerikan meiningin merkeissä!

Xoxo JennyJanette

8 kommenttia

 1. Näytät upealta ja ihanat hiukset! :)

  VastaaPoista
 2. Näyttääpä hyvältä ja samoin myös kuulostaa tosi helpolta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Nämä pidennykset ovat todella helpot ja nopea laittaa, ihan huiput:)

   Poista
 3. Hei mahtavaa reissua teille =)

  VastaaPoista
 4. Joskus monta vuotta sitten kuulin noista, mut silloin ne maksoi kuin synti! :D Noi oikeesti vaikuttaa tosi kätsyiltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä tosi kätevät ja nopeet! :D

   Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥