1 Black lace jumpsuit - JennyJanette

Black lace jumpsuit

Ihanaa sunnuntaita kaikille! Viikon viimeistä postausta viedään ja tällä kertaa lemppari postauksienne parissa eli uutta asukokonaisuutta. On ihan huippu mageeta aina kuulla kun joku teistä tulee kertomaan että on inpiroitunut just mun blogin asukokonaisuudesta, sillä netti on pullollaan toinen toistaan upeampia blogeja niin tuollaiset kommentit nostavat suupielet korviin asti. Olette niin hyviä tsemppareita että vitsi kun voisin palkita teistä jokaisen jollain kivalla, hihhi :) 

Päätin kuvailla tänään sisällä koska ulkona on vähän tuulinen ja sateisen oloinen ilma. Suunnittelin tämän asun halloweenia varten, koska joka tapauksesta jotain on suunnitelmissa tehdä enkä itse lukeudu heihin joka maalaa naamansa tekoverellä ja pukeutuu zombiksi :D Rakastuin tähän jumpsuitiin jonka löysin 6€ New Yorkerin alerekistä, ei ollut siis hinnalla pilattu! Jalkaani puin Zalandolta ostetut Tamariksen avokkaat nilkkaremmillä sekä laukku on myöskin Zalandolta ostettu merkiltään Anna Field.



Kuvissa mulla on Pastel Beautyltä saadut Karan 100% tekoripset #WSP ja olen hiukan kahden vaiheilla näiden kanssa, ripset on aseteltu niin että ne näyttävät lähes aidoilta mutta huomasin harmikseni että ripsinauha ei juurikaan pysy muodossaan vaan suoristuu melko helposti. Huulilla mulla on Milanin Mattallics Mattely in love ja kulmat olen tietysti tehnyt vakio Anastasia Beverly Hills Dipbrowlla sävynä dark brown. Korvissa komeilee parilla eurolla H&m alesta löydetyt korvakorut jotka ovat simpukankuorta ja koristeltu kultaisin yksityiskohdin.


Mitäs tykkäsitte halloweenin asukokonaisuus suunnitelmastani? 

Xoxo JennyJanette

12 kommenttia

  1. Vau miten ihana asu!♥ Sopii sulle tosi hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenna! ♥ Tää jumpsuit pääsi yhdeksi lemppari vaatteistani, niin mukava ja silti tyylikäs! :)

      Poista
  2. vau todella upea asu ja sinä!:)

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva toi asu ja meikki <3!!

    VastaaPoista
  4. Tamariksen avokkaat on kyllä ajaton valinta! Iteltä löytyy niitä parikin kappaletta! Noi nudet on jotenki sika mageet <3

    http://maijaviola.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta ne on munkin lemppareita, istuu jalkaan hyvin :) Kiitos Maija <3

      Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥