1 Christmas gift ideas - JennyJanette

Christmas gift ideas

Heippa mussut! Huomenna on marraskuun ensimmäinen päivä ja itselle se tarkoittaa sitä että alan pikkuisen kasaamaan joululahjoja kasaan. Suurimman osan olenkin jo ostanut mutta tulin kasaamaan teille postauksen mitä voisin itse ostaa läheisilleni joululahjaksi ja samalla vähän inspiroimaan teitä jos lahja suunnitelma vielä puuttuu. En tietenkään kerro mitä ostan, koska lahjan on tarkoitus pysyä yllätyksenä ja moni läheiseni seuraa blogia ;)

ÄITI KORU - Näitä löytyy netistä vaikka millä mitalla erillaisia esimerkiksi "mommy" tekstillä tai yksinkertaisempia joissa on pieni symboli kuten helmi. Esimerkiksi Etsystä löytyy paljon edullisiakin vaihtoehtoja. Kuvan kyseinen koru on aitoa kultaa ja oikeilla timanteilla ja maksaa eli 4000€ joten älkää vain sitä lähetkö metsästämään :D

JO MALONE - Heidän verkkokaupasta löydät lukuisia ihan hullun ihania saippuoita, hajuvesiä, tuoksukynttilöitä, tälläistä pientä luksusta äidille arkeen olisi mahtavaa tuoda. Los Angelesin lentokentällä pääsinkin tuoksuttelemaan näitä tuotteita ja harmittaa yhä etten ostanut, sillä onhan ne tuolla nettisivuilla hintavampia. Esimerkiksi >TÄÄLTÄ< löydät ihanan setin kohtuu hintaan.

ARJEN TEKSTIILEITÄ - Omasta mielestä pyhkeet, patakintaat ja lakanat yms ovat aina ihanan arkisia lahjoja sillä niitä tarvitsee aina, uskon että myös äitejen mieltä lämmittäisi päästä nukkumaan uusiin puhtaisiin lakanoihin. 

MEIKKEJÄ TAI KOSMETIIKKAA - Kaipaisiko äitisi meikkipussi uudistusta? Pientä hemmottelua on aina mukava saada, kun ei itse välttämättä raaski käyttää rahaa meikkeihin. Myös lahjakortit kauneushoitolaan tai hierontaan ovat varmasti miellyttäviä.

KUVA PERHEESTÄ - Mikä sen mieltä lämmittävämpi lahja kuin kuva omasta perheestä hienoissa kehyksissä.


HERKKU-/HYVINVOINTIKORI - Näihin voi koota ihan mitä vaan suklaata, suihkugeelejä, kynttilöitä, kasvonaamioita ja muita arjen apureita.

LAHJAKORTTI - Tiedätkö että kaverisi on pitkään halunnut esimerkiksi jotai tatuoitia tai kaipaa uusia vaatteita muttet tiedä hänen kokoaan.. Lahjakortti on aina varma valinta näissä tapauksissa.

LOKAI RANNEKORU - Rakastaako ystäväsi luontoa tai haluaako hän parantaa maailmaa? Lokai rannekorun  valkoinen helmi sisältää kuolleen meren vettä ja musta mutaa. Lokai korujen myynnistä 10% menee aina hyväntekeväisyyteen, koru itsessään symboloi tasapainoista elämää.

YSTÄVYYS-/SISARUSKAULAKORU - Haluatko muistuttaa läheistäsi että olet aina täällä varten, ankkurikoru symboloi uskoa, voimaa ja toivoa joka kestää kaiken yli.


ARKISET LAHJAT - Omaa isääni kun mietin hän arvostaa kaikista arkisimpia lahjoja oli ne sitten lämmittävät hanskat tai olutkoppa :D


SAUNATAKKI - Miehelläni on ollut siitä asti kun olemme tunteneet ja vielä paljon pidempään sama saunatakki ja pakko myöntää että sen on näköinenkin, jopa on itse myöntänyt tarvitsevansa uuden.

FERRARI KELLO - Hän on täysin myyty kyseisille miehekkäille kelloille yksi urheilullinen ferrari kello silikoonisella rannekkeella häneltä löytyykin, omasta mielestäni hänen ranteeseensa istuisi myös täydellisesti miehekäs teräs kello.

PELIPAITA - Autotallistamme löytyy jo kaksi paitaa ennestään mutta niitä kuulemma saisi olla enemmänkin.

LAADUKAS NAHKAVYÖ - Ostin muutamavuosi sitten hälle uuden nahkavyön mutta jollain taioilla sekin on saatu kulutettua.

HAJUVESI - Useamman hajuveden olen jo hälle ostanutkin mutta nyt on lemppari hajuvesi loppunut eli sellainen kelpaisi varmasti uusi.

BOXEREITA - Istuvia boxereita ja sukkia tarvitsee aina ja yhä vaan lisää. 

UUSI LÄPPÄRILAUKKU - Ainakun lähdemme reissuun mukana on läppäri sekä laukku joten hyvä ja hieman laadukkaampi laukku varmasti miellyttäisi.

LEXINGSTON - Mua on tosi pitkään viehettänyt Lexingstonin tähti mukit etenkin harmaa-valkoisena tai beige-valkoisena, kuitenkin 15€ mukista tuntuu jotenkin turhalta joten en ole raaskinut ostaa niitä itselleni. Myös muut tähti kuvioiset mukit ja muut kodin jutut miellyttävät silmääni.

KYLPYTOSSUT - Musta on aina niin ihana saada suihkun jälkeen tossut jalkaan ja nyt tossu irtisanoivat itsensä, joten uudet tarvisin. Vihaan sitä kun joutuu paljailla varpailla tulemaan lämpimästä suihkusta kylmälle lattialle :D

HAJUVESI - Mä kuulun niihin ihmisiin joka tykkää käyttää vapaa-ajalla ja töissä eri tuoksua nyt multa uupuu sellainen hiukan voimakkaampi tuoksu jota käyttäisi vapaa-ajalla.

LAUKKU - Mulla on ainoastaan kirjekuorilaukkuja ja sellaisia yli isoja laukkuja joten tähän väliin kaipaisin sellaisen keskikokoisen laukun johon mahtuisi mun iso lompakko, kännykkä ja pieni meikkipussukka.

SUKKIA - Niitä ei ole ikinä liikaa pienempänä lähinnä pettyi kun sai lahjaksi sukkia tai villasukkia mut nyt vanhempana niitä osaa arvostaa paljon enemmän. Etenkin vahvistetut urheilusukat on hyviä töissä kun turvakengissä tuntuu hajoavan kaikki sukat.

KELLOJA JA KENKIÄ - Tää on sellainen lahja jossa ei melkein koskaan voi erehtyä kun kyse on musta :D Ostan aina välillä itsekkin kokeilematta vaan 38 kokoiset kengät ja ne on yleensä hyvät ja kenkähyllyni tulee kaipaamaan aina lisätäydennystä. Kaikki jotka mut tuntee tietää että olen myös hirmuinen kello friikki eli kun nään ihanan kellon ostan sen miettimättä tarkemmin. 

Muistakaahan että lahjat ovat aina lahjoja ja kaikesta pitää olla kiitollinen. Postauksen on tarkoitus ainoastaan antaa inspiraatiota, eikä luoda kellekkään mitään paineita, jokainen tietää parhaiten oman lahjabudjettinsa ja ajatus on aina tärkein.

Xoxo JennyJanette

8 kommenttia

  1. Oi miten ihana postaus!♥ Täytyy itekkin ruveta pikkuhiljaa suunnittelemaan joululahjoja :)

    VastaaPoista
  2. Oii toi alin kollaasi on ihan superihana, ja niin on kyl ylinkin :D

    VastaaPoista
  3. Oi tää auttoa mua itseänikin tosi paljon! Kiva postaus! <3

    VastaaPoista
  4. Jenny ihana postaus!<3 tuli itelläki kauhea lahjanosto inspis :) tosi hyviä kollaaseja! Inspiroivia ja yhteen sopivia. Itellä loppuu aina mielikuvitus isän suhteen, kun toivoo vain aina samaa ! Kalsareita ja vihreitä kuulia :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Sanna-Mari <3 haha joo ei munkaan isä osaa toivoa mitään mutta voisin kuvitella että arvostaisi kaikista arkisimpia lahjoja :D Kiva kuulla että tykkäsit <3

      Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥