1 3 Hairstyles For Work - JennyJanette

3 Hairstyles For Work

Ihanaa lauantai aamua kaikille! Ootte pyydelleet useasti kampaus vinkkejä ja kyselleet onko mulla ikinä päiviä kun en laita hiuksia mitenkään niin kyllä mulla on sellaisia päiviä että heitän vaan hätänutturan tai pikaponnarin ja oikeastaan iltavuorot ovat sellaisia jolloin ehdin tekemään muutakin kuin hätä ponnarin. Mutta juuri koskaan mulla ei ole vaan hiukset harjattuna auki eli ne ovat aina vähintään suoristettu. Tulin kuitenkin esittelemään teille kolme kampausta joihin menee helposti alle 5minuuttia. Apuna mulla kampauksissa toimii Rapunzel Of Swedenin clip-on pidennykset.

Sleek ponytail - Kiinnitä ponnari tavalliseen tapaan, itse teen sen tässä kampauksessa yleensä ylös takaraivolle. Silota hiukset kamman avulla, paras kampa tähän on luonnonharjas. Kieritä pieni hiusosio ponnarin ympärille ja kiinnitä se pinnillä. Viimeistele kampaus hiuslakalla.

Fishtail braid - Jaa hiukset kahteen osioon, ota 1 puolelta pieni hiusosio ja vie se ykkösen päältä kakkosen taakse ja kerää se osioon 2. Tee sama aloittaen 2 puolelta vie kakkosen yli ja tuo ykkösen taakse jättäen sen samalla ykkös osioon. Ja taas puolelta yksi alottaen vie puolelle kaksi. Jatka tätä ottaen pieniä osioita kunnes olet letittänyt koko pituuden. Tuo lisää volyymia kampaukseen nyppimällä letti isommaksi. 
Samurai hairstyle - Jaa hiukset ohimoiden kohdalta tai halutessasi korvien pieliltä ylös ja kiinnitä se ponnarilla tai kumilenkillä. Kiedo ponnari osio itsensä ympärille. Kiinnitä pinneillä ja nypi isommaksi. Viimeistele kampaus lopuksi lakalla. Tätä kampausta käytän töissä ainoastaan kun tiedän että on luvassa kassavuoro sillä on kivempi työskennellä kun etuhiukset ovat pois tieltä.

Tuolla Rapunzelilla on vielä viikonlopun Black Friday tarjouksia esimerkiksi tällä hetkellä teippipidennykset -15% ja kaikki muotoiluraudat -15%. Valitettavasti en saa lisättyä tähän nyt uutta 10% koodia koska nyt viikonloppuna ei saa yhdistettyä noita tarjouksia, mutta saatte sen taas kun Black Friday on loppunut ;)


Mitäs tykkäsitte kampauksista? Millaisia kampauksia te teette töihin? 

Xoxo JennyJanette

8 kommenttia

 1. Ihania hiustyylejä! Tota viimestä täytyyki testata omaan päähän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emmi!♥ Se on munkin oma lemppari, mutta valitettavasti voin käyttää harvoin kun töissä on pakko pitää hiuksia kiinni ettei jää joka paikkaan kiinni :D

   Poista
 2. Upeet hiukset sulla ja ihania vinkkejä <3 Oispa itte aamulla töihin lähtiessä joskus niin virkee, et jaksais tehdä jotain kampauksia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saga <3 Mullakin on aika aina vähän siinä ja siinä et aika usein mennään hätä ponnarilla :D

   Poista
 3. Looks so beautiful! *-*
  Great blog! I'm following you! Follow back? ***
  http://omundodajesse.blogspot.pt

  VastaaPoista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥