1 Lumisen päivän asukokonaisuus - JennyJanette

Lumisen päivän asukokonaisuus

Ihanan raikasta sunnuntai päivää kaikille! Maan tosiaan täällä päin peittää jo pienoinen lumi kerros, autoon on vaidettu talvirenkaat ja pakkasasteetkin lähentelevät jo miinus kymmentä, eli talvi on todellakin täällä. Tänään on päivä vietetty rennoissa merkeissä kotona ja piipahdettu pikaisesti pihalla ja syöty lämmintä keittoa päivälliseksi. Löysäilypäivän kunniaksi tulin esittelemään teille päivän asukokonaisuutta.

Meikin jätin melko nudeksi ja raikkaaksi eli huulilla talviseen päivään sopivaa Essencen Frosted 01 huulipunaa ja silmissä Pastel Beautyltä saadut Kara #DW tekoripset. 
 Laukku-H&M| Kengät-Zalando | Huivi-Kreetalta | Takki-Zalando | Paita-Lidl | Farkut-Ginatricot
Tarkimmat ehkä huomasivatkin ettei hiuksetkaan enään ole niin lilat vaan talveksi siirryttiin vähän lämpimämpään mahonkiin, viemään harmautta kasvoilta. Pidennyksinä toimivat edelleen Rapunzel of Swedenin ihanat klipsit. Mä oon edelleen ihan sata prosenttisen tyytyväinen heidän pidennyksiinsä, eikä itselle ole koskaan tullut huonoa laatua. Klipsit on muutenkin pelastus kaikenlaisiin kampauksiin kun saa runsautta ja pituutta hiuksiin. Mulle on tärkeää että saan lepuuttaa välillä päänahkaa joten en usko ikinä vaihtavani esimerkiksi teippeihin tai sinetteihin. Mulla on myös vielä tämän ja huomisen tarjolla teille alennuskoodi JENNY10 jolla saa 10% alennusta ostoksesta sivulla www.rapunzelofsweden.com. Ja kun tilaa yli satasella saa myös ilmaisen toimituksen  


Onko sinne satanut jo lumi pysyvästi? :)

Xoxo JennyJanette

8 kommenttia

 1. Ihana asu! <3 Tänne Hollolaan vanhempieni luokse on satanut jo lunta. Huomenna palaan kotiin täältä ja saa nähdä onko niin etelässä jo lunta! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maija <3 Tälläinen luminen talvi sää on kyllä ihanan raikas :)

   Poista
 2. Vau miten tyylikäs asu!<3 Näyttää super hyvälle :)

  VastaaPoista
 3. Nätti asu ☺!ja ihanan väriset hiukset sulla,muistatko mikä sävy mahtaa olla kyseessä? :)itse oon kans miettiny saman tyyppistä talveksi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria <3 Tää on #33 mahonki mut oon itte sävyttäny vähä punasuutta pois :)

   Poista
 4. Mutta miksi käytät feikkituotteita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en koe tarpeelliseksi tuhlata satoja tai tuhansia euroja huiviin mutta tykkäsin tosta kuosista niin paljon että siksi ostin :) Tiedän kyllä riskit tietysti..

   Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥