1 My Christmas - JennyJanette

My Christmas

Hyvää huomenta raksut! Eilen jo blogin fb sivuilla kerroinkin että eilinen oli ihana ja tunteikas, tulin nyt kertomaan aatostani teille ❤ Tosiaan aamu alkoi perinteisellä riisipuurolla ja kaveriksi tein vadelmakeittoa luumun sijasta Jessen toiveesta, mantelin sain minä jeii :D Avattiin toistemme lahjat heti aamusta sillä itse tiesin mitä omani sisältää ja oli kauhea tarve saada heti uusi kamera käyttöön. Lisäksi sain tilavan uuden muistikortin sekä beigen kameralaukun. Samalla annettiin koirille lahjat mutta ne olivat nopeampia avaamaan lahjansa kuin minä joten en ehtinyt nappaamaan kuvia. 

Aloin tekemään lähtöä ensimmäisen kerran 12 tienoilla mutta onnistuin sitten heittämään pakkaamani piparikoristeet lattialle ja jouduin imuroimaan ne lattialta. Autoon mennessäni huomasin että kamerasta oli akkulopussa vaikka kotona näytti täyttä, mutta luojan kiitos olin tietämättäni pakannut laturin mukaan ja sain ladattua kameran. Kävin viemässä ensin isäni luokse joululahjat ja sitten suuntasin äitini luo Kokemäelle.


 Näytän muuten ihan älyttömän vanhalta näissä kuvissa, ulkona oli tosi sateinen ilma eilen joten kiharatkin menivät hiukan pilalle kosteudesta, enkä ehtinyt perehtymään uuden kameran asetuksiin vielä niin hyvin joten johtunee luultavasti siitä. Tilasin muuten toisen objektiivin tuohon uuteen kameraan joten toivotaan että saadaan sitten hyviä kuvia New Yorkista kun olen saanut vähän enemmän irti tuosta kamerasta.
 Äitini luona leivoimme pipareita, söimme todella hyvää ruokaa, jaoimme joululahjat ja pääsin myös todistamaan veljeni ja hänen tyttöystävän kihlautumista, joten joulusta tuli samalla heille todella merkittävä päivä. Oli se itsellekkin tunteikas hetki kun oma veli meni kihloihin ja olin itse myös paikalla. Super paljon onnea molemmille! 😍 Kiitos kaikille mukana olleille ihanasta jouluaatosta ja lahjoista, ne olivat kaikki mieleisiä.

Sain joululahjaksi muumimukeja, kasvonaamion, hiusten hoitotuotteita, hajuvesiä, rahaa, olympus pl7, vartalovoiteen ja ihanat vaalean punaiset pörrötossut +paljon muuta kivaa.
Illalla kotiin päästyäni kävimme saunassa ja maistoin joululahjaksi saamaani punaviiniä joka ei kuitenkaan päässyt lempparikseni, mutta oli ihan juotavaa. Katsoimme myös Nerve leffan joka oli muuten tosi hyvä.

Kuinka teidän joulunne sujui? Nauttikaa oikein kunnolla vielä joulusta💕
Ps. kuusenpihkavoide arvonnan voitti Salli.m*********@gmail.com, sulle on laitettu sähköpostia :)

Xoxo JennyJanette

6 kommenttia

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥