1 Which one - JennyJanette

Which one

Iltaa! Musta on aina ihana kuulla teidän mielipiteitä asioihin ja nyt kun jouluna olen saamassa sen uuden kameran josta olen aivan super täpinöissäni haluankin tiedustella teiltä kumman seuraavista asukokonaisuuksista haluatte nähdä jouluna? Luulen että aatto on niin toiminnan täytteinen niin tulisin todennäköisesti kertomaan jouluaatostani vasta joulupäivänä, mutta uusi kamera pääsee aivan varmasti mukaan joulun viettoon :) Vaihtoehtoina löytyy musta nyöritunika ja pitkä punainen neule mahdollisesti pitkävartisten saappaiden kanssa TAI hopeat legginsit ja valkoinen pörröpaita varustettuna glitteri avokkaisiin.

OR


Kerro mielipiteesi perusteluiden kera😍 Kerro myös kuinka sinä aijot pukeutua jouluaattona ❤

Xoxo JennyJanette


12 kommenttia

 1. Tuo ensimmäinen kokonaisuus mun mielestä, mutta ihania molemmat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestä <3 Mäkin tykkään molemmista mutta sitten taas muistin että mulla oli muistaakseni viime vuonna tuo ensimmäisen asun mekko 🙈 täytyy vielä vähän pähkäillä :)

   Poista
 2. Toka! Sopii täydellisesti sun tyyliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihan superisti mielipiteestä! ❤ Mäkin aloin kallistumaan siihen kun palasi just muistiin että taisi olla tuo ekan kokonaisuuden mekko edellisenä aattona 😂 Ja toisaalta myös houkuttaisi tuo kaikki kiilto ;)

   Poista
 3. Ite tykkään ensimmäisestä enempi! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia mielipiteestä <3 hitsi ku muistin että se mekko tais olla mulla just viime vuonna nii en tie haluunko samaa, mä ja mun hyvä muisti :'D

   Poista
 4. Tuo viiminen ja nuo legginssit vau!!! Itse pukeudun vaan normaaliin neuleeseen ja legginseihin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja mielipiteestäsi <3 Kuullostaa hyvältä tärkeintä on että tuntuu itsestä mukavalta :)

   Poista
 5. Molemmat iskee, mutta ehken tuo toinen vaihtoehto menisi aattona mukavammin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata!❤ Mä alan itsekkin taipumaan siihen, mulla on joku "ei samoja asuja päälle" syndrooma,heti kun katsoin viimevuoden kuvia muistin että mulla oli tuo ensimmäinen mekko päällä ja se ei missään nimessä käy 😂

   Poista
 6. Molemmat asukokonaisuudet on ihania, mut tokaan propsit siitä et se on mielikuvituksellisempi :D Ihanan jouluinen ja jos ton pistäs päälle ni ei ois ihan joka toisella samanlaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana kuulla Saga <3 Persoonallista haenkin, sittenhän tää on jo päätetty 😍

   Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥