1 Kevään top 5 tuotetta - JennyJanette

Kevään top 5 tuotetta

Keväällä ainakin itse päivitän kunnolla kosmetiikkaa sekä vaatteita. Taas tänä vuonna olen tehnyt monta hyvää löytöä ja tulin nyt vihjaisemaan niistä teille, jos joku kaavailee miten omia kaappeja täydentäisi. Eli täältä pesee kevään top viisikko:

Vita liberata NKD SKN - Kyseessä on tosiaan nopeasti kuivuva itseruskettava mousse, jonka totesin oikein toimivaksi. Tämä on 10 kertaa helpompi kuin värittömät itseruskettavat/päivettävät koska näkee koko ajan minne levittää, eikä synny inhottavia rajoja. Koska tuote on todella nopeasti kuivuva voi pian levittämisen jälkeen pukea vaatteet ylleen. Voisin melkeinpä väittää että tämä on ollut ainoa käyttämäni tuote jolloin ihmiset eivät ole huomanneet että mulla on ruskettavaa sillä lopputulos on ollut aina niin tasainen eikä yhtään oranssi. Antaisin tuotteelle arvosanaksi 8/10 koska ainoa miinus on että tuotetta pitäisi levittää pari kertaa jotta rusketus kestäisi pidempään yhdellä levityksellä se haalenee muutamassa päivässä, mutta ei kuitenkaan onneksi läikykkäästi. (ostettu 11.90 alennuksessa sokoksella norm 16.90€)
Bed head tigi urban antidotes resurrection - Tämä tuote oli itselle huippu löytö sillä oma tukka on kuivunut ihan älyttömästi tässä parin viikon sisällä luultavasti toistuvan hopeashamppoon ja suoristusraudan käytön johdosta. Resurrection tuoksuu raikkaalta papaijalta ja korjaa sekä suojaa lämpökäsittely vaurioilta. Tuotteen käytön jälkeen hiukset tuntuivan ihanan sileiltä ja kosteutetuilta. (Ostettu 4.99€ alennuksessa hintakaaressa norm 11.90€)

Loreal Paris Color Riche huulipunapaletti - Tuntuuko muista välillä ettei osaa päättää mitä huulipunaa tänään käyttäisi, no tässä tuote ainakin mun ongelmaani. Omaksi suosikikseni on löytynyt paletin hiukan oranssin punainen sekä magentan punainen. Paletissa on myös peili ja suti ja mikä parasta punaa voi vaihdella päivän mittaan sen mukaan mikä tuntuu parhaalta. (Ostettu 9€ alennuksessa Sokokselta norm 19.90)

Cien hair removal cream - Kevään suosikkeihin pääsee myös tämä muutaman euron tuote Lidlistä joka on ratkaisu ongelmiin. En tiedä olenko ainoa jonka mielestä sheivaus on rasittavaa ja puuduttavaa eikä multa ainakaan lähde karvat esimerkiksi käsistä kun ne ovat niin hentoja että taipuvat vain terän mukana. Anyway mä olin ihan ällikällä lyöty sillä laitoin tätä sääriin, käsiin sekä kainaloihin odotin 5 minuuttia ja tadaa kaikki karvat olivat poissa, oikeasti! Olen joskus nuorempana kokeillut saman tapaista tuotetta josta johtuen olinkin alkuun tosi skeptinen tämän suhteen, koska silloin se ei tosiaan poistanut kuin ehkä puolet karvoista, mutta tämä tuote tosiaan toimii ainakin itsellä. Ei enään ikäviä sheivaus näppyjä tai sänkeä, wuhuu! (Ostettu 2.99€ Lidlistä)

Ray Ban RB3449 - Pakollinen Ray Ban heru, no ei vaiskaan :D Olen ihan aidosti ja oikeasti tyytyväinen näihin sillä mulla on oikeasti ekaa kertaa aurinkolasit jotka ovat lyhennetty mun päähän sopivaksi ja tämä pilottimalli sopii etenkin pyöreille kasvoille kuten mulla on. Näissä on 100% Uv suoja sekä peililinssit. Silmät ovat kuitenkin niin tärkeät että kyllä niihin kannattaa ja pitääkin panostaa. Mielestäni tuo puolikehys on tosi cool, kyllä nyt kelpaa ulkoilla. Tähän RB3449 malliin ei valitettavasti ole saatavilla vahvuuksia, mutta RayBanilta löytyy monia kivoja malleja johon ne on mahdollisuus saada (Ostettu 149€ alennuksessa Instrulta norm.179€)

Niin ja jos joku ei ole tietoinen niin lähden lauantaina Kaliforniaan eli postauksiin palaillaan sitten tuttuun tapaan reissun jälkeen kivojen reissu kuvien kera!! See Ya 😍💗

Mitkä ovat sun kevään top 5 tuotetta? 

Xoxo JennyJanette

6 kommenttia

  1. Noi itseruskettavat on ihan parhaita!<3

    VastaaPoista
  2. Vois testata tuota karvanpoistovoidetta ja ihanaa reissua

    VastaaPoista
  3. Mua on kanssa kiinnostanut nuo itseruskettavat! Varmaan haettava itsekin nuo testiin :-)

    VastaaPoista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥