1 HerSecret - JennyJanette

HerSecret

Heissan! Onko teillä usein sellaista ongelmaa että kierrätte kaupasta kauppaan löytämättä tarpeeksi persoonallisia vaatteita ja kun löydätte vihdoin sellaisen kivijalkakaupasta niin jokaisella paikallisella on samallainen vaatekappale ja sitten kun taas löydätte netistä ihania vaatteita niin saa odotella viikko kausia että ne saapuvat postiin. No itse löysin molempiin ongelmiin ratkaisun joka on verkkokauppa nimeltä Hersecret. Sovittiin yhteistyöstä viikko sitten ja tuotteet tulivat kätevästi pakettiautomaattiin 2 päivässä, joka on mielestäni ihan super nopea aika! Voin melkein vannoa että HerSecret ei jätä ketään kylmäksi sillä tuossa äsken vilkaisemalla huomasin että esimerkiksi mekko kategoriassa on tällä hetkellä 667 tuotetta, pitäen sisällään moneen tyyliin sopivia trendikkäitä sekä seksikkäitä mekkoja. Pongasin heti siltä istumalta uutuus mekon joka pitää pistää tilaukseen vielä tällä viikolla. 
Tässä on vielä sellainen hauska juttu etten joudu maksamaan juuri mitään uudesta mekosta, koska arvostelemalla tuotteen sähköpostilla saa kerättyä HerSecret pisteitä jotka puolestaan ovat rahaa verkkokauppaan. Esimerkiksi 200 pistettä on 2€, 500pistettä on 5€ ja 900pistettä on 10€. Pisteitä kertyy arvostelun lisäksi esim tekemällä tilauksen tai rekistöröitymällä verkkokauppaan.

Näistä tuotteista nousi ehdottomaksi uudeksi lemppariksi nuo nyöri legginssit, jotka saivatkin heti paljon kehuja ystäviltä ja kyselyitä mistä ovat ostettu. Ne ovat lisäksi todella mukavan tuntuiset jalassa sillä kangas on tosi joustavaa. Tykkään myös kun ne ovat korkea vyötäröiset ja mukautuvat hyvin kropan muotoihin.
Paitamekosta mietein että mitenköhän mahtaa saada rintsikat sopimaan, sillä en yhtään osaa olla ilman mutta kuvassa mulla on mustat normaalit liivit jossa on vain kapea keskikohta eikä ne juurikaan erotu nauhojen joukosta. Paitamekon kangas on myös tosi mukavaa ja joustavaa.
Pitsinen ranta-asu pääsikin heti juhannuksena käyttöön bikineiden kanssa, mutta se koristaa myös kivasti yksinkertaisia asukokonaisuuksia.

Monille varmasti herää kysymystä vaatteitten kooista ja itse S-M kokoisena voin sanoa että kaikki vaatteet istuivat oikein hyvin S/One size koossa. Tahdon myös sanoa että mielipide ja kehut yrityksestä ovat aitoja :-) Loistavaa viikonloppua kaikille! <3

Mikä vaatekappaleista on sinun suosikkisi?

*Yhteistyössä HerSecret.fi

Xoxo Jennyjanette

4 kommenttia

 1. En oo koskaan kuullukaan tuon nimisestä verkkokaupasta. Täytyy siis käydä katsomassa valikoimaa :D
  Nuo kaikki kolme vaatetta ovat kyllä todella kivan näköisiä. Kaikki eri tyylisiä mutta niistä huokuu pieni samankaltaisuus

  http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :-) kannattaa kyllä tutustua, tästä verkkokaupasta taisi tulla ainakin oma suosikkini <3

   Poista
 2. Upeat legginsit. Pitääpä käydä katsastamassa tuo kauppa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäät! Suosittelen löytyy kaikkia persoonallisia vaatteita :-)

   Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥