1 The best shopping in California - JennyJanette

The best shopping in California

Heippa ihanaiset! Aika rientää taas ihan älyttömän kovaa ja joka päivä buukattu täyteen tekemistä. Luvassa olisi maalaamista, tapetointia, pihatöitä ja terassin sisustamista töiden ohella, huhhuh milloinkohan mä opin rauhoittumaan :D Noh anyway mä koitan tähän vielä mahduttaa aikaa teille sillä onhan tämä blogi mun yksi lempiasioista ja tänne on aina kiva tulla teille kirjoittelemaan kun olette niin ihanan tsemppaavia ja positiivisia <3 Viimeksi lupasin tulla kertomaan teille mitä hyviä shoppailu löytöjä sitä tuli jenkeissä tehtyä, joten jos rakastat shoppailua niin jatka lukemista sillä Kalifornia on todellinen shoppailijan paratiisi.

Estee Lauder Macy's - Mulle kävi ihan älyttömän hyvä tsäkä kun menin Macy'siin etsimään kesäksi kivaa mekkoa niin mekkoa ei kyllä löytynyt mutta kosmetiikkaa senkin edestä. Sanoin Jesselle kosmetiikka osastolla että "noh kierretään nyt tää läpi vaikkei täällä olekkaan mitään huippu hyviä tarjouksia" No se oli kyllä virhe lause sillä ehdein ehkä 5 metriä kävelemään niin törmäsin isoon ilmotukseen kun ostaa Estee lauder tuotteita 45$(n.40€) niin saa tuotekassin kaupanpäälle joka sisälsi punan, meikinpoistoaineen, ripsivärin, silmän ympärysvoiteen, nuorentavan seerumin, estee lauder shoppailu kassin sekä kasvovoiteen. Noista kaikista kuvassa näkyvistä pulitin siin huimat 46$ kun valitsin tuon all day huulipunan sävyssä Frosted Apricot 39 ja Pure Color huulikiillon sävyssä Discreet nude 110. Lisäksi sain vielä 10$ lahjakortin Macy'siin.


Calvin Klein Macy's - Mä ihailin tätä samaa settiä tosiaan jo New Yorkin reissullamme mutta en sitten raaskinut ostaa hinnan vuoksi. Mulla on tapana tosiaan Macy'sissä suunnata paikkoihin jossa katosta roikkuu lappu miinus 60%-80% ja mä näin heti tämän setin siellä huikkasin vaan Jesselle että sama setti jota NYssä katsoin ja kun kurkistin hintalappuun suu loksahti kyllä auki alaosa 3.95$ yläosa 4.95$ kysyin siinä myyjältäkin että onko nämä aitoja ja hinnat ihan oikein taisi hänkin vähän loukkaantua kysymystäni mutta Macy's ei missään nimessä myy feikkiä tavaraa ja hän perusteli hinnan koska tämä on viime vuoden poistuvaa Holiday 2016 mallistoa. Kiikutin ne sitten suunnilleen riemusta hyppähdellen kassalle..

Victoria's Secret - Tässä vuosien varrella himoshoppaajana olen saanut alehaukan vaistot ja vaistoni löysi taas huippu tarjouksen, valitettavasti en voi ihan suoranaisesti paljastaa näiden hintoja koska kaksi niistä meni lahjaksi mutta käytännössä sain näistä kaksi ilmaiseksi. Olen huomannut että kun suuntaa Kaliforniassa VS:n alusvaateosastolle myyjä on jo mittanauhan kanssa sun rintojen ympärillä ennenkuin ehdit edes kissaa sanoa, joten oon kokenut nämä kalifornian kosmetiikka ostokset omakseni vielä kun suomalainen toistaiseksi olen 😅 Haisteltiin eilen noista yhdessä lahjansaajien kanssa ja kaikki kyllä tuoksuivat tosi hyviltä.

Aldo - Mun sydämmen vei mennessään Aldon kaulakorut joita menin heti ihastelemaan kun pääsin liikkeeseen sisään yksi kaulakoru maksaa liikkeessä 25-40$ ja itse olen tottunut ostamaan alle 20€ koruja mutta tällä kertaa kävi paremmin kuin hyvin eli valikoidut tuotteet maksa 1 ota 2, voi sitä loistetta mun kasvoilla! Nämä sopivat tosi hyvin yksinkertaisten vaatteiden kanssa tuomaan näyttävyyttä asukokonaisuuteen. Olenkin saanut nämä kaulassa suomessa sekä amerikassa paljon kehuja ja kyselyitä mistä on ostettu, no Aldosta ❤

Michael Kors Tj maxx - Mieti sitä hetkeä kun oot kauan himoinnut jotain kallista laukkua ja sitten törmäät siihen 64$(n.56€) jättäisitkö tilanteen käyttämättä? No en minäkään jättäisi! Jos suuntana on jenkit suosittelen ehdottomasti Tj maxx:ssa käymistä sillä sieltä löytää merkkejä laidasta laitaan ihan naurettavin hinnoin! Voin tosiaan vakuuttaa että liikkeet myyvät 100% aitoa tavaraa sillä piratismin myyminen on USA sakkojen uhalla kielletty kuten Suomessakin. Toiset kuvan aurikolaseista on ostettu Guess liikkeestä hintaan 35$ ja toiset Michael Korssit ovat Instrusta Suomesta, koska tahdon mainita että ne 179€ arvoiset Ray Banit hajosivat(linssi tippui kun lasit olivat päässä) reissulla viikko siitä kun sain ne.. että sellaista kallista laatua :D Noh onneksi sain uudet tilalle.


Guess Las Vegas Premium Outlet - Guess, guess, guess 10x GUESS. Mitä muutakaan mun kaltainen harakka ostaisi! Tuo Premium Outlet on kyllä ehdottomasti mun lemppari shoppailupaikka voisin oikeasti lähteä vaan päiväksi tyhjän matkalaukun kanssa shoppailemaan Las Vegasin Premium Outlettiin ja palata seuraavana päivänä täyden matkalaukun kanssa 😂 Sieltä voi oikeasti löytää helposti merkkituotteita 50-80% alennuksella ja varsinkin tuota Guessia joka on ihan ryöstöhintaista Suomessa! Älä osta Guessia suomesta tai ruotsin laivalta vaan nappaa talvella halvat lennot Las Vegasiin, mun silmät särkyy silloin kun kuulen että joku on maksanut Guessin korusta satasen ounou todellinen ja realistinen hinta esimerkiksi tuolle kuvan hopealle kaulakorulle on noin 20€. BUMM!💣💢


Ross Dress For Less - Ihana Ross, kauppa josta et koskaan lähde tyhjin käsin.. Calvin Klein ISO toilet laukku 16$(norm 68$), Jasmine La Belle huulipunat 5kpl 5.99$(norm.12$), ProFusion paletti 6.99$(24.90$)!

Anastasia Beverly Hills Sephora - Jos mun matkalaukku ei olisi ollut ääriään myöten täynnä tässä vaiheessa, olisin ostanut paljon kaikkea muutakin Sephorasta koska siellä vaan yksinkertaisesti on paljon parempi valikoima kuin suomessa. Tuo ABH Stick foundation sävyssä Alabaster on ihan älyttömän hyvä contourin tekemisessä sillä se on oikeasti vaalea. Hintaa sillä oli 24$ ja esimerkiksi contour cream paletti olisi maksanut tuolla 40$ joka on tosi edullinen verrattuna suomen kicksin hintaan josta itse ostin sen hintaan 70.90€ hyi hitto..

Sieltä tuli ostettua vaikka mitä kaikkea muuta tuliaista yms sellasta mutta valitettavasti ne ovat siirtyneet jo eteenpäin uusille omistajilleen joten ne eivät päässeet kuvatuksi. Noh mitä mieltä olette onko Kalifornia shoppailijoiden paratiisi? ;) 

Xoxo JennyJanette





4 kommenttia

  1. Ootpas löytänyt ihania juttuja!! Kelpais tänne myös <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emmi, nää oli kyllä kivoja löytöjä munkin mielestä ❤ Olisi varmaan tullut tehtyä lisää löytöjä jos vain matkalaukkuun olisi mahtunut :-D

      Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥