1 Arlan Protein rahkat - JennyJanette

Arlan Protein rahkat

Helouu! Ihanaa nähdä kun teitä on ilmestynyt muutama lukija lisää lähipäivinä, kiitos siitä! Voitaisiin tuossa 200 lukijan kohdalla järjestää vaikka joku kiva arvonta, miltäs kuullostaa? Voisin keksiä Kyprokselta jotain kivaa arvottavaa teille 💗
Anyway mulla on tänään teille vähän normaalista poikkeavaa asiaa, nimittäin ajattelin vinkata teille suosikki proteiini rahkoistani. Saanko esitellä naiset (ja herrat) Arla Protein rahkat! Mikä niistä tekee suosikkini on maku sekä hinta. Yhden purkin hinta on alle euron monissa kaupoissa ja omasta lähikaupastani sen saa hintaan 99 senttiä. Yleensä proteiini rahkat maksavat helposti pari euroa mikä on mielestäni liian suolainen hinta rahkalle vaikka se sisältäisi kuinka proteiinia tai maistuisi vanukkaalta.






Arlan Protein rahkoista löytyy herkulliset maut: Passion-Papaija, mansikka-sitruunamelissa, vadelma-ruusunmarja, mustikka sekä maustamaton. Tykkään itse näistä kaikista mutta näin kesällä tuo maustamaton on ihanaa tuoreiden marjojen kanssa. Nämä kaikki rahkat ovat laktoosittomia ja sisältävät 20g proteiinia. Ne saavat kätevästi mukaan vaikka picnicille sillä pakkaus sisältää myös lusikan sekä kannen joten kansikaan ei repeä helposti kassissa. 
Protein rahkat sopivat mainiosti aamupalaksi, iltapalaksi ja välipalaksi, sillä ne ovat niin ravinteikkaita että niillä saa helposti potkaistua päivän käyntiin. Postaus ei sisällä yhteistyötä vaan mielipide on täysin omani ja halusin vain vinkata tästä ravinteikkaasta herkusta teillekkin. Herkullista ja proteiini pitoista sunnuntaita kaikille! 😘



Mikä on sun lemppari protsku rahka?

Xoxo JennyJanette

4 kommenttia

  1. Mä en oo muistaakseni ikinä syönyt proteiini rahkoja, mutta nää vaikuttaa tosi hyviltä :D Pitää ostaa seuraavalla kaupassa käynti kerralla testiin :)

    http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa testata kyllä, mä ainakin tykkään! :)

      Poista
  2. Oioii noi on ihan superhyviä, etenkin toi passion<3

    VastaaPoista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥