1 Healthy dinner - JennyJanette

Healthy dinner

Tuntuuko muista ikinä että kyllästyy normaaleihin riisi tai pasta lisukkeisiin? Musta ainakin tuntuu, joten olenkin alkanut viime aikoina testailemaan ihan uusia ruokia ja yllättynyt positiivisesti monista terveys herkuista, yksi niistä on Kvinoa. Kvinoa on oiva magnesiumin, proteiinin ja raudan lähde, se sopii mainiosti myös kasvissyöjille sekä gluteeni allergisille. Kvinoa tukee myös verensokeria, joka puolestaan auttaa painonhallinnassa sillä makean himo helpottuu.

Kerroinkin teille aikaisemmin kuinka innostunut olen GoGreen tuotteista, joten hyödynsin niitä tähänkin ruokaan. Katsotaampas sitten mitä oikein loihdein tänään päivälliseksi.

Tarvitset:
Salsaa
Kvinoa
Maustamattomat kanafileet
Tuoreita herkkusieniä
Punainen chili
Punainen paprika
Kidney papuja
Pinaattia

Tee näin: Suikaloi paprika, chili ja herkkusienet. Huuhtele kvinoa ja lisää se kiehuvaan veteen pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Paista kanafileet kypsiksi pannulla ja mausta halutessasi. Kuullota paprika, chili, pinaatti ja herkkusienet. Lisää ruokalusikallinen salsaa joukkoon ja lopuksi kidney pavut, lämmitä hetki.
Tästä saatte hiukan vielä osviittaa mitä 100g näitä ruoka-aineksia sisältää kaloreita. S Healt on kyllä tosi kätevä seuraamaan ruokailua, sillä sieltä löytyy melkein mitkä vain tuotteet ja kertoo proteiini ja kalorimäärät. Tämä oli kyllä tosi täyttävä ja maistuva päivällinen! Reseptinhän voi tosiaan soveltaa kasvisyöjälle sopivaksi jättämällä kanan pois sillä nuo salsassa marinoidut kasvikset ovat myös maukkaita sellaisenaan.

Miltäs tälläinen resepti kuullosti? :)

Xoxo JennyJanette

Ei kommentteja

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥