1 Blacc treenivaatteet - JennyJanette

Blacc treenivaatteet

Mahtavaa alkanutta syyskuuta kaikille! Nyt alkaa olla kesälomat pulkassa ja aika palata arkeen. Mitenkäs tämä loma poikkesi muista lomista, oli varmastikkin niin että keskityin todellakin vain lomailemiseen. Jos kamera sattui olemaan hyvään aikaan kädessä niin räpsäisin kyllä kuvan, mutta en tainnut itseasiassa kertaakaan avata bloggeria tänä aikana. Joskus sitä vain pitää keskittyä itseensä, rentoutua kunnolla ja unohtaa kaikki muu. Se auttaa taas jaksamaan ja tekemään töitä entistä kovemmin. Tässä lomailun aikana on tullut aloitettua uusia juttuja, hyvänä esimerkkinä tennis. Vitsi mikä energiapommi siitä sai kun aloitti harjoittelemaan uutta harrastusta.

Tänään tsekataan lupaamani treenivaatteet jotka tilasin Sportamoresta. Postaus ei sisällä yhteistyötä.


Kengät-Avia | Treenitrikoot-Blacc | Treenitoppi-Blacc | Takki-Esmara | Älykello - Samsung Gear s2
Tykkään ihan hirmuisesti Blacc persoonallisista treenivaatteista, jotka eivät ole tylsää päivää nähnytkään. Tämä Bluebell treenitrikoo mallisto sisältää viidet erillaiset värikkäät trikoot joissa on korkea vyötärö ja paksu vyötärönauha. Toppi puolestaan on saumaton Tide treenitoppi, joka on todella joustavaa ja pehmeää kangasta.
Huomasinkin että Sportamorelle oli tullut hyviä tarjouksia joten ajattelin pistää tänään lisää tilaukseen, sillä onhan treenaaminen aina kivempaa hyvien treenivaatteiden kanssa.Mitäs tykkäsitte uusista treenivaatteistani ja haluatteko näitä postauksia lisää? Viettäkäähän mukava lauantai ilta!

Xoxo JennyJanette

3 kommenttia

 1. Nää on kivannäköisiä! Ja oot kyllä niin kaunis! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii piristipä mieltä tälläinen kommentti, kiitos ihana <3

   Poista
 2. Ihania treenivaatteita!<3 Just eilen itekkin laitoin tilauksen menemään sportamorelle! 8)

  VastaaPoista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥