1 Blogimiitti 16.9 - JennyJanette

Blogimiitti 16.9

Tiedättekö sen tunteen kun tapaat jonkun henkilön jonka kanssa synkkaa vaan ihan älyttömän hyvin. Ymmärrätte toisianne oudoissakin asioissa, eikä keskusteluissanne tule kiusallista hiljaista hetkeä.. Minä tiedän, viimeistään nyt! Tapasin lauantaina 9 upeaa bloggajanaista, joiden kanssa keskustelu tuli kuin luonnostaan, niinkuin oltaisiin tunnettu jo vuosia.
Päivän mittaan käytiin kahvilla, syömässä herkullista ruokaa American Dinnerissä, kuvailtiin, kilisteltiin Tampereen Tornissa kuoharilla ja keskusteltiin jopa syvällisistä aiheista. Silti musta tuntuu ettei kukaan kokenut itseään vaivaantuneeksi vaan juurikin niin että "nyt mä olen oikeassa seurassa". Samalla tultiin siihen tulokseen että bloggaajan elämä on kuin mukulakivillä kävelemistä korkkareissa ja mä luulen että sellaisen hetkien sattuessa muistellaan aina toisiamme. Tälläisiä hetkiä pitää ehdottomasti haalia muistoina sydämmessä, toivotaan että nään näitä upeita naisia taas mahdollisimman pian! I miss u girls, kiitos kaikille mukavasta lauantaista <3


Sara, Noora, Aino, Jenna, Jenni, Maija, NooraKatja & Emilia joka oli vasta kuvien jälkeen mukana. Nimiä klikkailemalla pääsette tsekkailemaan näiden naisten blogit.

Samalla reissulla onnistuin kastelemaan mun järkkärin ja läppärin samalla kertaa joten nyt riisikuivausten jälkeen pääsin vihdoinkin toteuttamaan tämän postauksen, älkää kysykö miten onnistuin siinä. Anyway ihanaa keskiviikkoa kaikille <3


Xoxo JennyJanette


5 kommenttia

 1. Ihanan postauksen oot tehny! :) toivottavasti vielä näemme!<3

  VastaaPoista
 2. Waude mitä leidejä siellä <3 Teillä on ollut varmasti niin mukavaa!

  VastaaPoista
 3. Oli kyllä ihana päästä tutustumaan suhun ♥

  VastaaPoista
 4. Hei kiitos ihanasta lauantai-illasta!<3 Toivottavasti ens kerralla pääsen ajoissa mukaan :') Oli aivan ihana ilta drinksujen ääressä! miss u too!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi ihana <3 Oli kyllä tosi hauskaa, toivottavasti nähdään taas pian!!

   Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥