1 MayBeauty The Incredible Mask - JennyJanette

MayBeauty The Incredible MaskMulla on ollut pitkään etsinnässä naamio joka pienentäisi nenänpään ihohuokosia sekä poistaisi rasvaisuutta, jota mulla on etenkin nenänpielissä ja otsan alueella. Sain MayBeautyltä tilaisuuden testata kolmea erillaista kasvojenpuhdistus tuotetta ja omaksi suosikikseni valikoitui tämä The Incredible Face Mask. Heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen iho tuntui paljon sileämmältä ja puhtaamalta ja jo toisella käyttökerralla huomasin että ihohuokoset olivat selvästi pienentyneet. Myös eräs miespuolinen ystäväni kehui tuotetta, joten voin siis lämpimästi suositella sitä miehille sekä naisille.Tee näin: Levitä naamio kasvoillesi välttäen silmän ympärystä ja karvaisia alueita. Anna maskin kuivua 30-40minuuttia ja kuori naamio pois. Huuhtele vielä lämpimällä vedellä maskin jäämät pois kasvoilta.

The Incredible Maskin pääraaka-aine on syvänmeren muta ja huomasin että tämä maski ei aiheuttanut yhtään allergisia oireita iholleni, toisin kuin hiilimaskit. Toinen asia joka on lähellä omaa sydäntä on se että MayBeautyn tuotteet eivät ole eläintestattuja, niin tärkeä asia johon toivon jokaisen vievän kortensa kekoon. Tuote poistaa rasvaa, kuollutta ihoa, mustapäitä ja ehkäisee agnea. Naamio ei kuitenkaan kuivattanut ihoa vaikka ensin kuvittelin että se tekisi niin, mutta päin vastoin iho tuntui kosteutetulta ja kimmoisalta käytön jälkeen.
Sivuilta saa myös kätevästi tilattua enemmän maskeja kerralla, jolloin säästää rahaa. Esimerkiksi 12x The Incredible naamioita ja sivellin maksaa yhteensä 39€. Ajattelin itse myös tilata useamman maskin ja antaa mahdollisesti pari niistä joululahjaksi.


Sain myös jaettavaksi teille alennuskoodin joka toimii koodilla jennymask, sillä saatte 30% alennusta tilauksesta. Vaihtoehtoisesti voitte klikata TÄSTÄ niin pääsette suoraan sivuille ja koodi aktivoituu heti ostoskoriinne. Mukavia shoppailu hetkiä!

Oletko sinä testannut MayBeautyn tuotteita?

Xoxo JennyJanette

2 kommenttia

 1. Oii, en tiennytkään että noihin on käytetty mutaa! Kaikissa mun lempparinaamioissa on sitä yleensä mukana, se kosteuttaa ihanasti!<3 Oot niin söpö tuossa kuvassa :-*

  VastaaPoista
 2. Great blog here! Also your site loads up very fast!
  What host are you using? Can I get your affiliate link to your host?
  I wish my website loaded up as fast as yours
  lol

  VastaaPoista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥