1 Orange flower nails - JennyJanette

Orange flower nails

Moikkamoi!

Tein viime alkuviikosta pirtsakan oranssit geelikynnet juhannusta varten, mutta juhannusviikko oli kiireinen töiden osalta joten pääsen nyt vasta esittelemään niitä teille. 
Kerron ensin vähän kuulumisia.. NYT ON VARMAA ETTÄ SAAMME PIKKUISEN CORGI PENNUN♥ Pentu kotiutuu meille tasan kahden viikon päästä (7.7) ihan mahtavaa, en malta odottaa!! Mustiin&Mirriin ja Peten koira tarvikkeeseen tehtiin liki 200€ tilaus ennen juhannusta, joten täällä on sitten kaikki tarpeellinen odottamassa pikkuistamme (kallis ja toivottu lapsi :D) 
Kyselin teiltä että haluaisitteko kuulla koirastamme täällä blogin puolella, jos saamme sen ja sain myönteisiä kommenteja, mutta tulikin mieleen että kyllästyykö joku lukemaan jos täällä on vähän väliä koiran kuvia? Olisiko parempi aloittaa uusi blogi ja laittaisi sen yhdeksi blogin välilehdeksi, että halukkaat pääsevät seurailemaan? Mielipiteitä kaivataan :
Juhannuksena otettiin paljon kuvia mutta en viitsi julkaista niitä ilman muiden lupaa :/ Mutta hauskaa oli vaikka sää ei suosinut!

Jep mutta niihin kynsiin..
Nämä geelikynnet tein yllätys yllätys muottejen avulla ja koristelut ovat geelin päällä eikä välissä (näin ne on mielestäni helpompi poistaa) Tarkoitukseni oli ensin laittaa kaikkiin kynsiin strassi kukkasia, mutta löysinkin kivoja kukka fimoja ja laitoin niitä muihin paitsi nimettömään.

Mitä mieltä olette kynsistä? Teittekö itse juhannukseksi jotku kivan kesäiset geelaukset tai lakkaukset? :)

2 kommenttia

  1. ihanat kynnet! Oma blogi koirasta vois olla hyvä idea, siitä kun väkisinki haluaa jakaa paljon tietoo, varsinki alussa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirveesti :3 Kiitos mielipiteestä! Joo niimpä, ehkä teenkin niin että teen uuden blogin ja vielä lisäksi välillä silloin tällöin päivittelen täällä ja muistuttelen uudesta blogista, koska toiset ei tahdo lukea koirablogia, mutta silti monien sydämmet hellyy parille koiranpentu kuvalle :)

      Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥