1 The perfect summer top - JennyJanette

The perfect summer topHeiii! Oltiin eilen katsomassa elokuvissa 3D transformers-tuhon aikakausi ja olen vähän kahden vaiheilla siitä mitä piden leffasta.. Itselle tuli lopussa sellainen olo että eikön tää voisi jo lopua mutta ensimmäiset kaksi tuntia se oli kiinnostava (aijemmat mielestäni parempia, lähinnä siitä syystä että näyttelijät vaihtuneet)
Leffaan valitsin vaalean asukonaisuuden. Olen jo kauan etsinyt sopivaa narutoppia ja nyt sopiva osui kohdalleni seppälässä 50% alennuksella jolloin hintaa oli vain 9,95€! Rakastuin topissa kullanvärisiin olkaimiin ja se tuntui päällä ihanan kevyeltä, löytyykö sinun vaatekaapista joku vastaava ihanuus? :)

~UUSI~Narutoppi (Seppälä 9,95€ ale)
Pitsi bleiseri (Seppälä 19,95€)
Farkut (JC)
Kaulakoru (Nelly.com 12,95€)
Laukku (H&M 19,95€)
Kengät (Ellos)


Mitä tykkäätte vaaleasta asukokonaisuudesta?
Tietääkö joku muuten että onko h&m tai jossain vastaavassa vaalean beigejä kevyt takkeja myynnissä?
4 kommenttia

 1. Moi! Löysin sun blogin facebookin bloggaajat -sivulta kun etsin tässä parhaillaan uusia blogeja luettavaksi. Tän blogin ulkoasu on jotenkin kesänen ja ihanan raikas. Oot myös kaunis ja sulla on ihana tyyli! Liityn mielelläni lukijaksi :)

  ♥:lla http://sanssu-justthewayyouare.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Ooi ihana kuulla että tykkäät :) Kiitos hirmuisesti, piristää ihan älyttömästi tälläiset kommentit♥ Ja tervetuloa mukaan seurailemaan!! :)

   Katon myös sun blogin!

   Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥