1 Kosmetik4less product testing - JennyJanette

Kosmetik4less product testing

Helouu my friends! ♥

Viime kertaisesta huonosta kokemuksesta huolimatta tilasin taas kerran kosmetik4less:ltä kosmetiikkaa, virheitä sattuu kaikille ja tämä on ihan huippu kauppa enkä halunnut antaa yhden virheen haitata ja nyt täällä on taas tyytyväinen asiakas! Tuotteet tulivat perille 6päivässä ja muutenkin kaikki sujui mutkattomasti :)


Tässä tilaukseni kokonaisuudessaan, yleisesti ottaen olen tyytyväinen ja esittelen tuotteet tarkemmin kuten lupasin. Jos tuotetestailut eivät nappaa niin kannattaa skipata tämä postaus.


ARDELL musta ripsiliima 3,90€ ~ Eyelinerin kanssa musta ripsiliima on kyllä mielestäni ehdoton. Läpinäkyvä ja ja valkoinen liima näyttää niin luonnottomalta ja erottuu helposti. Tämä sisältää 7g mustaa ripsiliimaa, joten se on aika riittoisa. Yleensä tekoripsien mukana tulee 2-4g liima joka ei riitä moneen kertaan ja se kuivuu todella helposti. Kestävyys oli kuitenkin sama kuin mukana tulevissa liimoissa ja kuivui alle 30 sekunnissa.


Essence peiteväri 2,45€ ~ Peiteväri teki minuun vaikutuksen peittävyydellään, mutta ainakaan omalla ihollani tämä ei säilynyt 16h, vaan 7,5 tunnin työpäivän jälkeen se oli jo kateissa. Jollakin se saattaa toimia mutta minulla ei ainakaan kiireisenä työpäivänä.

Uma mineraali meikkivoide 3,99€ ~ Valitsin vaaleimman saatavilla olevan sävyn (01 porrcelain) mutta omille kasvoilleni se oli hieman liian tummaa. Tämä kuitenkin säilyi iholla koko päivän ja peittävyys oli sopiva. Se levittyi myös hyvin siveltimen ja sienen avulla.

Red Cherry tekoripset #218 & #418 2,25€/kpl~ Nämä ripset ovat tosiaan 100% ihmisen hiusta joten taipuisuus on luonnollinen ja ne mukautuvat hyvin omiin ripsiin. Molemmat ripsistä olivat melko pitkät, mutta nämä ovat enemmän mieleeni kuin tekokuitu ripset. Ne ovat hyvin leveät joten leikkaamalla saa hyvän mitan omalle silmälle ja pysyvät minusta muutenkin pitempään kiinni kuin kuituripset. Pidin enemmän #412 ripsistä :)


Uma vedenkestävä ripsiväri 3,95€ ~ Olen ihan tyytyväinen tähän ripsiväriin, varsinkin kun hinta on niin halpa. Se ei varise päivän mittaan ja harjas erottelee ripset hyvin. Kuvissa on tulos ilman viimeistelyä ripsiharjalla. Hyvä perus ripsari eikä oikeastaan ole valittamista, käytän loppuun mutta silti tässä on jotain miksi en ostaisi uudelleen.. en oikeastaan tiedä miksi? :D Lähinnä varmaan että parempiakin ripsareita on.

W7 Nude Kiss huulipuna 2,99€ ~ Tämä oli kyllä ehdottomasti oma lempparini! Nude huulipuna on minusta kesän must-have ostos :)


W7 Puuteri 3,99€ ~ Tämän kanssa kannattaa olla varovainen jotta puuteria ei tule liikaa sutiin. Itse tein niin että ravistelin kiinninäistä purkkia hieman ja otin sudin avulla kanteen jääneen puuterin. Tulos on sopivan matta mutta kesällä kun on kuuma niin naama alkaa helposti kiiltää. En menisi lisäämään puuteria päivän mittaan vaan käyttäisin ennemmin riisipaperia kiillon pois korjaamiseen :)

Mitä tykkäsitte tuotearvosteluista?
Löytyykö teidän meikkipussistanne joku tuotteista tai aijotteko tilata sen?


Mulle ehdotettiin että selvitän minkä ikäisiä ihmisiä blogiani lukee ja nyt tuolla sivussa on kysely, vastastkaa ihmeessä, koska minuakin kiinnostaa tämä! :) Lisäksi laitoin toimintoihin tekstin alle "tykkäsin" ja "luin" napit! En laittanut "en tykännyt" vaihtoehtoa koska haluan kuulla että miksi, jos näin on joudutte näkemään enemmän vaivaa ;)

Muistakaa myös kysymyspostaus >>täällä<<!


6 kommenttia

  1. Mäkin käytän tekoripsiä jotka on aitoa hiusta, mutta ne maksaa aina melkein 20E :o Tuollahan on ihan älyttömän halpaa! Voiko sieltä tulla tulleja? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siellä on kyllä halpaa, kannattaa tilata sitten jatkossa sieltä, koska tulee sekin halvemmaksi vaikka postit on 6€ ja samalla hinnalla saa enemmän kuin suomesta :3 Käsittääkseni EU-alueelta ei tule tulleja, yritys on siis Saksassa.. Ainakaan itselleni ei ole ikinä tullut, enkä ole kuullut että muillekkaan olisi tullut :)

      Poista
  2. Kivoja ostoksia ja postaus.Ja mainitsen ettei voi tulla tulleja koska tuotteet tulee saksasta =)(yleensä tullimaksut tulee kun tilaa jenkeistä,kiinasta ym)
    Pitäs itsekki joskus tilata jotain tuolta =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, pidin itse myös tuotteista :) Joo niin minäkin muistelin :) Joo kannattaa, sielä on tosi halpaa ja löytyy kaikkia ihania kynsilakkojakin!

      Poista
  3. Kirjottele jessestä enenmän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai Jessen kuulumisista vai mistä? Olen kyllä kirjoittanut jonkun parisuhdepostauksen ja kertonut mitä ollaan tehty mutta en usko että Jesse tahdoo mun kirjottelevan sen enempää täällä siitä, koska kuvistakin hän on kieltäytynyt, enkä tosiaan tahdo painostaa :) Kiitos kuitenkin kommentistasi! :)

      Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥