1 Shopping day♥ - JennyJanette

Shopping day♥

Heippa ihanat lukijani ♥

Mulla on ollut tänään ihan älyttömän hyvä päivä ja on pakko tulla jakamaan se teidän kanssanne! Vapaa päiväni alkoi rauhallisissa merkeissä terassilla juoden kahvia ja lueskellen blogeja, yhtäkkiä muistin että tänäänhän on mun palkka päivä ja iski ihan hirvee shoppailu kuume, joten tartuin tilausuudesta kiinni ja lähdin keskustaan shoppailemaan!
Mukaan tarttui vaikka mitä kivaa, mutta olihan se joku raja pakko vetää, kuitenkin seuraavaksi ostoksiani:
 Sokoksesta ostin kaksi purkkia Garnierin kullan ruskeaa hiusväriä (jo oli aikakin). Doven suihkusaippuan joka on ihan mun lemppari, tuoksuu hyvältä ja kosteuttaa ihoa ihanasti. Halusin kokeilla jotain uutta shamppoota ja hoitoainetta ettei hiuksiin kerry kaikea silikoonia ja sellaista koska ostan melkein aina Tsemmeä. Lisäksi mukaan tarttui Maybelline Matte Mousse(sävyssä ivory 010) käytin tätä joskus tooosi kauan aikaa sitten ja oli pakko verestää muistoja ja ottaa taas yksi purkki testiin :D

 H&M oli aivan mahtava kampanja nimittäin jos osti 50€ sai 10€ alennusta. Päätin heti että okei nyt mä ostan vaan n.50€ jotta ostokset maksavat n.40€. Houkutuksia kyllä tuli kovasti mutta sain onneksi hillittyä itseni.
Mulla on ihan älyttömästi hopeita koruja joten nyt päädyin valitsemaan kultaisia jotka sopivat hyvin valkoisien kesävaatteiden kanssa. 7kpl erillaisia rannekoruja maksoi 9.99€, kukka kaulakoru 4.95€ ja sormus setti 4.95€

Halusin ostaa jonkun kesäisen mekon ja yksi nousi ylitse muiden ja se oli tämä hempeä pitsimekko ♥ Hintaa tällä ihanuudella oli 24,99€

Viimeisenä h&m ostoksena on beige leopardi kuvioinen kaulahuivi, tämä maksoi 5,99€.
Lisäksi kävin tokmannista ostamassa vähän juotavaa ja huomasin sielä että kaikki aurinkolasit -50% joten olihan se pakko tarttua tilaisuuteen ja mukaani tarttui kuvan yksilöt jossa on 100% uv suoja. Ne olisivat maksaneet parisen kymppiä mutta alennuksen kanssa vain kympin.

Mitäs tykkäsitte ostoksistani? Jos näistä jutuista kiinnostaa asukokonaisuus niin kannattaa olla kuulolla loppu viikosta sillä nämä pääsevät viikonloppuna käyttöön jazzeille jos maltan pitää ne sinne asti kaapissa. :D
Mulle on myös tulossa nelly.com yhdet ihanat kengät mutta katsotaan ehtiikö ne perille viikonloppuun mennessä vai kuvailenko ne sitten erikseen.

Kotiin tultuani Jesse oli valmistanut meille grillattua lohta, salaattia ja perunaa.. Oi kun on niin mukavaa tulla kotiin kun ruoka odottaa valmiina ja oli muuten hyvää ♥ Muuten päivä menikin koiran kanssa lenkkeillen ja leikkien. Pian aletaan katsomaan jotain hyvää leffaa!

Muistakaa myös kysymyspostaus >>TÄÄLLÄ<<, on kivaa jos tulee paljon kysymyksiä niin saadaan kunnon vastaus osio aikaiseksi! :--)



8 kommenttia

  1. Kivannäkösiä hankintoja! :> Tiedätkö onko tuo hm:n kampanja pitkäänki voimassa? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :> En valitettavasti tiedä kun ei lukenut päivämäärää ja siellä luki että "tarjous voimassa tässä myymälässä" eli varmaankin vain Porissa, mutta uskoisin että se on vielä tänään ja ehkä tämän jazz viikon, jos asustelet täällä päin :)

      Poista
  2. asun porissa ja tämän luettuani riensin heti henkkamaukkaan ostoksille, joten kiitos sinulle! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii miten ihana kuulla että tästä oli jotain hyötyä! :) ♥

      Poista
  3. Minä käytän samanmerkkistä hiusväriä ja meikkivoidetta :D Tykkään ehdottomasti noiden Garnierin hiusvärien tuoksusta, se ei ole yhtä pistävä kuin monella muulla merkillä. Sun blogi vaikuttaa tosi kivalta :)

    smilebyheidi.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu oon kans samaa mieltä, tosi hyvän tuoksuista niin on miellyttävä värjätä :)
      Oii miten ihana kuulla, kiitos paljon! :) ♥

      Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥