1 Hiuskriisi - JennyJanette

Hiuskriisi

Miksi yksi asia voi tuottaakkin näin paljon päänvaivaa ja pohdintaa? Mulla on nimittäin ns. hiuskriisi.. En sanoisi etten ole tyytyväinen nykyiseen hiusväriini, vaan kaipaan vaihtelua ja lisäksi oon huomannut, että ruskea väri ei enään pysy mun päässä vaan kuluu heti pois. Kyse ole kesän haalistamasta väristä, vaan mun hiuksien kuivuudesta. Haluan värjätä hiukset lähemmäksi omaa väriä, jotta ei tarvitsisi värjätä hiuksia niin usein.
Vähän suunnittelin jo, että väri ei saisi kuitenkaan olla ihan vaalean maantien harmaa, vaan haluaisin ehkä enemmänkin hunajan vaaleat hiukset, joihin olisi lopulta helppo vain laittaa kevyt väriä päälle.

Tämä hidas vaalennus projekti starttaa käyntiin tässä kuussa, mutta nyt täytyisi vaan päättää ennen kuin alkaa tekemään mitään radikaalia, että mitä mä loppuen lopuksi haluan: Tasainen hunajan vaalea, hunajan vaalea kirkaan vaaleilla raidoilla vai hunajan vaalea vähän tummemmilla raidoilla? Haluamani hiukset olisivat ehkä lähinnä Jennifer Anistonin tai Lauren Conradin hiuksia.

Tein hienot muokkaukset photofiltrellä, älkää katsoko liian tarkkaan koska en ole mikään huippu muokkaamaan hiuksia brunetesta vaaleaksi :D

Luulen että lähden viimeisimpään ja vaalennan raidoilla haluttuun pisteeseen asti, mielipiteitä?
Myös vaalennuksen kanssa kaipaan vinkkejä esim. mitä raitaväriä kannattaa ostaa kun vaalentaa raidoittamalla vai kannattaako ottaa värinpoiston ja läntätä päähän väliaikainen väri ja vaalentaa sen jälkeen raidoilla? Tosiaan en ole tekemässä värinpoistoa toisen perään.

ps.EN kaipaa mielipiteitä "ruskea on parempi" koska siitä olen juuri eroon haluamassa.14 kommenttia

 1. Raidotat ensin pari kolme kertaa koko pääs ja sen jälkeen lättäät vaalennuksen kaikkialle hiuksiin ja taittoa tai kevytväriä päälle ja latvoista saat napsasta ihan kivasti :) Jos et mee kampaajalle niin suosittelen ainakin sua tilaamaan Simin vaalennusjauheen ja 6% hapetteen jonka voit laimentaa sitten vedellä 3% 1:1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos vinkistä, tää tuli kyllä tosiaa tarpeeseen! :) Veikkaan että ton vaaleennusjauheen ainakin tilaan kun kaupan värit on ihan huonoja.. Osaatko sanoo mistä kannattaa tilata? Ja kiitti viel kerran! :)

   Poista
 2. http://www.villikihara.fi/sim_blond_for_ever_500g

  http://www.villikihara.fi/simoxyd_6__hapete_1000ml

  VastaaPoista
 3. ihanan väriset noi kolmannen kuvan hiukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, niin mustakin! Nää kommentit vahvistaa vielä enemmän sitä et haluun just ne! :>

   Poista
 4. Noi hunajanvaalet hiukset kirkkaan vaaleilla raidoilla sopis sulle kyllä toosi hyvin! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää harkita vielä, oon kahen vaiheilla molempien raidallisten kanssa :D Tasa sävyisen hunajan vaalean saa melkein heti sulkea pois. Kiitos mielipiteestä! :--)

   Poista
 5. Mä laittaisin ekaks aika paljon vaaleita raitoja, ja sen jälkeen joku kevytväri kokopäähän tai vaan joku kiva hiusmaski :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä! Hiusmaskejen suhteen oon ollut vähän skeptinen, koska ystävä osti joskus lämpimän vaalean color maskin ja kirkkaan vaaleista blondeista tulikin oranssi/keltainen :D Kevytväri on se ehkä joka mun kohdalla tulee tarpeeseen :)

   Poista
 6. Keskimmäinen näyttää hyvältä! Kannattaa ryhtyy raidottamaan pikkuhiljaa, niin mullekin tehtiin :) Ne välivaiheet on itseasiassa kiva käydä läpi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sitä mäkin ajattelin et raidottamal ja max yks värinpoisto jossai vaihees jos on pakko, sit heittää jonku sävytteen päälle ettei tarvii kattel keltasii hiuksii :D toivotaa et onnistun! :-)

   Poista
 7. Mielestäni kolmannen kuvan hiukset sopivat sinulle täydellisesti!:) Itse en kauheasti suosittelisi välttämättä värinpoistoa koska se yleensä kuivattaa ja rasittaa hiuksia todella paljon ja kaverini sai siitä ainakin kellertävän oranssit hiukset:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva kuulla koska niin mustakin noista ehkä parhain, keskimmäinenkin sinäänsä houkuttelisi mutta taidan lähteä viimeiseen :)
   Joo kokemusta myös itsellä oransseista hiuksista (yhden värinpoiston tuloksena) jonka jälkeen värjäsin takaisin tummaksi :/ :D
   Ajattelin että teen niinkuin Anniina ylempänä neuvoi että ottaa muutaman kerran raidat ja sitten kampaamo laatuisella värinpoistolla kerran ja ehkäpä joku kiva sävyte.. Lopullisen päätöksen teen kun huomaan että miten hiukset reagoivat moneen raidoitukseen. Kiitos mielipiteestä! :)

   Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥