1 Toivepostaus: ~Unelma-ammatti~ - JennyJanette

Toivepostaus: ~Unelma-ammatti~

Moikat kaikille!

Nolottaa oikein myöntää, mutta multa pyydettiin tammikuussa toivepostausta unelma-ammatistani...Paljon pahotteluita postausta toivoneelle, että teen tän vasta nyt! En tehnyt postausta heti syystä että ajattelin jonkun loukkaantuvan nykyiseltä työpaikaikaltani. Lähiaikoina kuitenkin olen tajunnut, että työskentelehän moni muukin paikassa, joka ei ole unelmatyö, mutta kuitenkin pitää siitä, joten tämän postauksen tarkoitus ei ole suinkaan loukata ketään. Toivottavasti ymmärrätte ihanat työkaverit :)

Unelma-ammattiini kuulu isona osana asiakaspalvelu. Myös nykyisessä työpaikassani (Lidlissä) teen töitä kassalla ja saan tavata uusia ihmisiä. Kuitenkin suurena intohimonani vapaa-ajallani on muoti ja shoppailu. Olisi aivan mahtavaa päästä toteuttamaan tätä intohimoa myös töissä, joten voisin mainita unelma-ammatikseni vaatekaupan yrittäjä. Tahtoisin aloittaa ammatissa myyjänä ja nousta siitä esimerkiksi myymäläpääliköksi tai joksikin vaatekaupan yrittäjäksi. Jos jotain tavotteita elämässä pitäisi asettaa niin se olisi ehdottomasti tämä :) Olisi aivan huippua päästä tekemään työtä jota rakastaa!


Puhuin hyvän ystäväni kanssa juuri että hänen mielestä sopisin hyvin esimerkiksi ginatricoon tai johonkin muuhun vaatekauppaan töihin. Ginatricon rinnalla hyvänä ykkösenä olisi BikBok tai SpiritStore, mutta myös cubus, h&m ja seppälä olisivat ihania työpaikkoja

Se olisi ehdottomasti työ jota haluaisin myös kotiin tultua miettiä.(Outoa vai?) Esimerkiksi olisi myös hauska päästä blogin puolella esittelemään myymälään tulleita uutuus vaatteita ja vinkata teille alennuksista, jos se vain olisi sallitua.
Kirjottelen täällä nytkin hymyssä suin kun samalla haaveilen, että vielä joskus pääsisin töihin unelmatyöpaikkaani. Niin kauan kaikki on mahdollista kun vain jaksaa uskoa itseensä.

Ja vielä kerran muistutuksena että Lidlissä on huippu työtiimi, enkä vaihtaisi hetkeäkään pois. Päivät menevät rattoisasti kun työkaverit ovat niin mukavia :)


Mikä on sinun unelma-ammattisi? 2 kommenttia

  1. Ohhoh! Tietkös, oon kelannut itsekkin meneväni ensi vuonna opiskelemaan yrittäjyyttä ja pistää vaateliikkeen pystyyn. Myöskin aion suunnitella omaa vaatemallistoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! olis kyllä ihan huippuu ^^ Tosin kaipaisin eka kokemusta ihan vaa myyjänä olemisest vaatekaupassa ja sit siitä alkais pyrkii ylempää asemaa :)

      Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥