1 Outfit: End of summer - JennyJanette

Outfit: End of summer


Kesä lähestyy loppuaan ja vaatekaapit kaipaavat uudistusta, ainakin minulla! Suunnittelin monia asukokonaisuuksia zalandon vaatteista ja ehdottomaksi lemppariksi osottautui tämä yllä oleva. Laitoinkin heti tilaukseen kyseisen laukun ja neuleen ♥ Yhteishinnaksi tuli vähän päälle 50€. Valkoiset farkut jo vaatekaapista löytyykin ja nuo kauniit balleriinat jäivät vain haaveeksi koska kokoni oli loppu. Valvon kokoja ja ehkä menen vielä isokarhuun shoppailemaan jonakin päivänä ja metsästän itselleni jostain musta kultaiset kengät ja kellon!

Tiesittekö muuten Satakuntalaiset että Puuvillaan tulee Bik Bok ja New yorker, ihan huippua!! Odotan innolla shoppailu hetkiä näissä kahdessa mahtavassa vaateliikkeessä ;)

Iskeekö asukokonaisuus teihin?


Ps. Lukijoideni ikäluokat on nyt selvillä! 50% vastanneista oli 18-22 vuotiaita, 42% oli 14-17vuotiaita, 3% oli alle 13 vuotiaita ja 3% yli 23 vuotiaita. Kyselyyn osallistuineita oli noin kolmisenkymmentä. Eli seuraajani ovat enimmäkseen 14-22 vuotiaita, ja tarkkaa ikäähän tästä ei voi sanoa, mutta tietysti voitte kommentoida tähän vielä minkä ikäisiä olette jos tahdotte tarkempia lukuja. Itse olen kiitollinen jokaisesta lukijasta iästä riippumatta! :) Kiitos kaikille vastanneille! ♥4 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kiva kuulla et tykkäät! :)

   Poista
  2. Tarvin sun osoitteen laitatko mulle sähköpostilla.Mun sähköpostiosoite näkyy blogin sivussa =)

   Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥