1 All you need home sweet home - JennyJanette

All you need home sweet home

Tiedättekö tunteen kun kaupat on kiinni ja tekisi hirveästi mieli mennä ostoksille.. Noh onneksi on kodin terran puutarha puoli ♥ Se on ilmeisesti auki joka päivä, myös nämä pyhät. Voiko siinä enää vastustaa kiusausta?


Tämä ihanan raikas pinkki atsalea maksoi kodinterrassa 6.95€ ja "HOME" ruukku teki saman verran eli yhteensä niistä maksoin 13.90€. Pieni piristys ei ole pahitteeksi, vaikka tässä ollaankin muuttamassa. Toivotaan että se tuo edes vähän "lisähoukuttavuutta" kun tästä asunnosta on nyt esittelyt meneillään, eikä muuten asunto ole muuton keskellä kovin edustus kelpoinen. Tuo sohva on muuten aivan hirveä! Tyynyt on niin epämuodustuneet eikä värikään miellytä silmää, tarkoituksena olisi ensimmäisenä ostaa laadukas sohvakalusto uuteen kotiin. Kertokaa jos tiedätte jonkun kestävän ja laadukkaan sohva merkin kohtuu hintaan! :)
Psps Huomenna haetaan uuteen asuntoon avaimet, osa tavaroista jo pakattu ;)


Hyvää pääsiäistä kaikille!


13 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Katsoin niin verkkokaupassa ei ollut saatavilla :/ Mutta menemme tänää käymään maskussa katsomassa yhtä pohjanmaan valmistamaa sohvakalustoa niin kurkkaan samalla millainen se bellus on jos paikan päällä olis! :)

   Poista
  2. Bellukseen on saatavilla myös monia eri nahka vaihtoehtoja, mm erityisen kestävä lemmikki koteihin.

   Poista
  3. Kiitos ihana ano! Nyt on tilattu belluksen sohvakalusto Maskusta tilaustyönä! :)

   Poista
  4. Hienoa :) meillä ainakin ollaan oltu tosi tyytyväisiä bellukseen, meillä kesti saada kalusteet noin 6-7 viikkoa, 5 viikkoa luvattiin mutta ei silti haitannut koska ne on niin täydelliset edelleen. Minkälaiset valitsitte? :)

   Poista
  5. Otimme Grande mallilla 2+3 sohvat (koivurunko 10v takuulla). Kangas oli vaaleanharmaata laadukkaampaa Cortina kangasta ja jaloiksi otimme pähkinän väriset puujalat :) Innolla odotamme nyt millaiset tulee, kun eihän me vielä olla nähty kuinka värit sopivat yhteen :D Olikos teillä nahkasohvat ja muistatko mikä oli valonkesto? :)

   Poista
  6. Varmasti hyvät sohvat :) joo meillä on nahkaiset viiden hengen avokulma sohva ja nojatuoli, en muista valonkestoa. Nahka on se kestävin ja toisiksi vaalein, aika usein sitä nahkaa saa hoitaa mutta en kestä ajatellakaan missä kunnossa sohva olisi jos oltaisiin otettu kankaalla kun meillä lapsia ja muutenkin sohva kovassa käytössä. Meillä myös koivurunko.

   Poista
  7. Kiitos vastauksista! :) Totta! Mäkin jännitän täytyykö ostaa uudet jos/kun tulee lapsia, noh se nähdään sitten. Toivotaan että ovat hyvät ja kestävät.

   Poista
 2. Ei musta tuo sohva niin kamalalta ainakaan kuvassa näytä :D täytyy varmaan mennä Terrassa käymään jos sieltä löytää noin upeita kukkia ja koristeita ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väri ei miellytä yhtään silmää, mut nyt on uudet onneks tuloillaan :) Siel on kyl paljo kaikkee kivaa, kannattaa käydä kattomas kyllä! :)

   Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥