1 Hiuskriisi osa 100 - JennyJanette

Hiuskriisi osa 100

Hiukset, tämä ikuinen päänvaiva. Moni tuttuni varmasti muistaa kun vannotin etten ikinä tule kaipaamaan tummia hiuksia, mutta niinhän tässä vain kävi. Ongelma tämän vaalean kanssa on nyt se ettei juuri tahdo värjääntyä ”miedommilla” väreillä, vaan se jää keltaiseksi. Vahvemmista väreistä saan päänahkaan haavoja, enkä tahtoisi pelleillä sellaisen asian kanssa. Joskus sieltä tulee kova allergia reaktio, jonka jälkeen en voi värjätä ollenkaan hiuksia. Joskus mainitsin blogissakin että vihaan juurikasvua! Joten mitäs tässä nyt pitäisi tehdä?
Molemmissa väreissä on omat hyvät ja huonot puolensa. Tumma kevyt väri kulahtaa nopeasti ja väri ei tartu juureen, mutta kyllä se on helpompi ylläpitää ilman myrkkyjä. Vaalea tummuu nopeasti jos ei käytä kestovärejä, kun punapigmentti puskee läpi. Kumpi sinusta on parempi? :D


22 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Eihän tässä enää voi olla eri mieltä kun tumma tukka teki paluun! Kuparin ruskeana kylläkin :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Siinä tapauksessa olemme samaa mieltä! :)

   Poista
 3. Ooo sulle sopii niin hyvin tummat ja vaaleat :) mut tummat on kyl kivemmat! Enkä kestä tota yhteensattumaa, koska mulla ei ollut mitään hajua kuka siihen tulee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva kuulla, päädyinkin siihen brunetteen :D blondi ei jotenkaan tuntunut omalta :/ Haha juu mäkin olin aika hämmilläni siitä tilanteesta.. Hassua miten sattui näin :D

   Poista
 4. Mulla on ihan sama hiuskriiseily meneillään.. Mutta sanoisin, että vaaleat sopii sulle ihan älyttömän hyvin ja näyttää raikkaalta! <3 Toisaalta tiedän kyllä kuinka tuon vaalean tukan kanssa joutuu temppuilla. :S Itse oon päätymässä luultavasti tällaiseen kompromissiratkaisuun: http://weheartit.com/entry/92220753/via/JuliaEveliina?page=17

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Julia mielipiteestä! Toi malli on kyl tosi nätti, sopii varmasti sulle :) <3 Vaaleat ei tuntuneet omalta, joten värjäsin tummaksi. Oli ihan hirveän vaivalloiset varsinkin mulle kun sain väreistä haavoja päänahkaan eikä sävytteet tarttuneet juureen, niin ehkä näin on parempi :)

   Poista
 5. Kannattaa kokeilla tummanvaaleeta! :) Se vois sopia ja jos huomaatkin, ettet haluakaan tummempia hiuksia, niin niistä on helppo värjätä takas vaaleisiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tummanvaalea ei ole oikein mun juttu :/ Päädyin kuparin ruskeaan ja nyt ainakin tuntuu ihan omilta :)

   Poista
 6. Värjää niin, että sun oma tyven väri sopii muuhun tukkaan? Voi siis olla luonnollinen pohjaväri, mutta vaaleampia raitoja esim? Hiusvärit on muutenkin niin allergisoivia juttuja, että kannattaa valita luonnollisin vaihtoehto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alunperin piti tehä juuri siten mutta niin se mieli vaan muuttuu, en tiedä enään yhtään mitä tahdon :D

   Poista
 7. Sulle sopii tummat paremmin :)
  Jos vaaleita kaipaa, niin osta vaalea peruukki ja käytä sitä, silloin kun tulee ikävä blondeja ? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos rehellisyydestä :D peruukit ei kyllä oo oikeen mun juttu mut tummaa kyl kaipaan kovasti voisin alottaa jollain vähän vaaleemmalla kylläkin :)

   Poista
 8. Ehdottomasti vaaleat! En ymmärrä edellisiä :D Tumma kun saa monet näyttämään ...Noh, kalpealta. Vaaleat korostaa mun mielestä ihanasti sun ihon luonnollista hehkua ja tuo esille sun kauniit kasvonpiirteet, ilman turhaa korostusta. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no tottasekin, mutta ooon niin kalpee et naama näyttää entistä leveemmältä vaaleissa :D

   Poista
 9. Vaaleat :) jos allergiaa pelkäät niin hiusväreille allergisoituu herkemmin kui vaalentaville. mm. ppd-allergisten hiuksia voi vaalentaa. Vetyproksidi polttaa ihoa, tästä haavat. Mene kampaajalle saat sopivan sävyn ja toisen on aina helpompi levittää väri niin ettei iho kärsi :) nyt hiuksesi ovat kauniit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En käy värjäämässä usein parturissa turhaa rahan kulusta kun oon joutunut pettymään parturin tulokseen :/ kiitos kuitenki hyvistä vinkeistä, silti tuntuu että vaaleanruskea olisi nyt paras ratkaisu :)

   Poista
 10. Kummatkin värit sopii sulle mun mielestä:) mutta aivan ihanat hiukset kyllä sulla on tuossa kuvassa missä pinkki paita päällä, ruskean väriset pitkät hiukset♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii ihana kuulla :) Sitten mulla onkin sulle hyviä uutisia, brunette teki paluun! :)

   Poista
 11. Joku jo ylhäällä mainitsi tummanvaaleat. Tyvi lähemmäksi omaa väriä ja latvoihin hieman vaaleampaa. Niistä on sitte helppo värjätä tummemmaksi, jos ei miellytäkään omaa silmää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoin jo yhdelle ystävälle että vihasin niitä tummanvaaleita hiuksia, ei ollut yhtään mun juttu... töissä olessa asiakkaat oli mulle "oot niin söpö/sulonen noiden uusien hiuksien kanssa" enkä haluu olla kenenkään silmissä söpö, lapsille sanotaan niin! :D Olen ollut koko ikäni brunette lukuunottamatta viimeistä vuotta, tiesin että tumma miellyttää silmää joten eihä siinä kauaa nokka tuhissut ;)

   Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥