1 Happy birthday to me! - JennyJanette

Happy birthday to me!

Hyvää syntymäpäivää minulle! Tosiaan täytän tänään 20v :)
Voi kuinka kiva olisikaan käydä täys kympin kunniaksi syömässä jossain tai kirjoitella täällä teille, mutta meikä lähtee ihan näillä näppäimillä Hangassuon ajoharjoittelu radalle suorittamaan autokoulun syventävää vaihetta ja tämän jälkeen melkein suoraan sieltä iltavuoroon töihin :D Eipäs sille mitään voi, juhlitaan sitten viikonloppuna!
 Ostin itselleni tupla synttärilahjan, hopean ja valkoisen Rude peilin. Jyskissä oli aivan huippu alennus 30€/kpl eli 60€ yhteensä maksoivat ne :) On muuten vielä huomisen ja tämän päivän tarjouksessa. Tämä hopea on eteisessämme ja alle olen suunnitellut jo hopeita koristeita ja valkoisen lipaston ♥ Valkoinen puolestaan on "huoneessani", jossa teen kynsiä yms.

Äidiltäni sain synttärilahjaksi ihanan maalaisromanttisen viinipullotelineen ja talouspaperitelineen. Kyllä äiti tietää mistä tykkään ♥
Lisäksi sain äidiltä vielä tämän ihanan timanttinaulakon joka tulee myöskin huoneeseeni.

Siinä oli lyhykäisyydessään pikamoikat, nyt tulee jo kiire! HEIPPA


9 kommenttia

 1. Ihania valkoisia ja hopeita juttuja, mulle kelpais noi kaikki! Myös toi skumppapullo;D ♥ No heh heh, mutta tuo peili vei kyllä sydämeni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah juu kyllä mullekkin! :D Se on aivan ihana ja oli kyllä ihan älyttömän edullinenkin! Normaali hinta olis ollu satasen :o

   Poista
 2. Onnea jenny ja kauniita lahjoja.Jälleen upea uusi banneri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos eekku <3 ne olivat kyllä mieleisiä lahjoja :)

   Poista
 3. Ootpas ihania juttuja saanut, voisin ottaa itelle nuo samantien!:D♥ ja hei, hyvää syntymäpäivää♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kyllä ihania, olin tuollaisesta viinipullotelineestä haaveillut jo kauan :) <3 Kiitos Viivi! <3

   Poista
 4. heips, miten laitoit tuon peilin seinään, mietin kun se on niin kovin painava että pysyykö se seinässä repimättä koko seinää :D olen mietiskellyt oman tuollaisen peilini kohdalla sen laittamista seinään kiinni ja olen ihan hukassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Meillä on ihan kahdella ruuvilla ja peilinkiinikkeellä kiinni. Meiltä löytyy näitä kaksi ja ainakin toistaiseksi molemmat ovat seinässä pysyneet :D Tietysti tälläiset asiat riippuvat paljolti seinän materiaalista onko kyseessä kevyt väliseinä vai onko kipsilevyä. Meillä toinen on kipsilevyä ja toinen (ehkä) puuseinä :)

   Poista
  2. Heippa! Meillä on ihan kahdella ruuvilla ja peilinkiinikkeellä kiinni. Meiltä löytyy näitä kaksi ja ainakin toistaiseksi molemmat ovat seinässä pysyneet :D Tietysti tälläiset asiat riippuvat paljolti seinän materiaalista onko kyseessä kevyt väliseinä vai onko kipsilevyä. Meillä toinen on kipsilevyä ja toinen (ehkä) puuseinä :)

   Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥