1 Almond gel nails - JennyJanette

Almond gel nails

Helouu! 
Pennun tulo lähenee kovaa vauhtia ja sitä myötä myös kiireitä on paljon. Kaikenlaista valmistelua esimerkiksi aidan rakentamista ollut työn ohella. Tahtoisin toteuttaa  sen asuntovideopostauksen ennen kun kämppä on täynnä pissaalustoja ja koiran leluja mutta saa nähdä kuinka ehdin. 
Lupasin kuitenkin että tulen esittelemään teille paremmin panostetut baby boomer kynnet ja tässä ne nyt tulevat:


 Olen taas siirtynyt tipeistä muotteihin, sillä tipeissä mua häiritsee suuresti se ettei pysty pinssaamaan kynttä kauniiseen muotoon. Olen myös harkinnut jos vaihtaisin geelit akryyleihin, mutta katsotaan sitä sitten kun geelit loppuvat. Nämä ovat kuitenkin jo paljon paremman malliset mitä ne edelliset jotka tein tippejen kanssa.


Suurin ongelma näiden kynsien tekemisessä oli valkoisen ja nuden geelin rajan häivyttäminen, päädyin lopulta meikkisienen kanssa tuputtelemaan raja piiloon mutta siitä jäikin sitten kaameat jäljet, joten lopuksi vielä puhtaalla sudilla koitin häivyttää niitä. Tein mantelin malliset sillä terävä kärkiset olisivat hirveän vaikeat töissä ja nämäkin ovat jo melkein liian pitkät työskentelyyn sillä kynnethän eivät ole työkalut. Lyhennän nämä ennen aamuvuoroa ettei näistä koidu haittaa töissä :)

Mitä piditte muodosta ja yksinkertaisesta koristelusta?

Lauantaina haemme tämän ihanuuden kotiin ja ensi viikko tulee luultavasti olemaan täynnä pentu kuvia!! ♥.♥ Poitsun nimeksi tulee Elmo!


6 kommenttia

 1. Nätit kynnet ja söpö hauva =)
  Mie kotiuduin lauantaina tuon pienen nyytin kanssa laitokselta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos eekku!
   Voi miten ihanaa, paljon onnea :)<3

   Poista
 2. Ihanat nuo kynnet!! Haluisin niin tollaset mutkun töissä ei voi pitää mitään kynsiä :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos Emmi! Mulla on vähän sama ongelma mutta silti on pakko aina välillä kokeilla ;D

  VastaaPoista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥