1 Ruokaohje: ~Kylmäsavulohi ruisnapit~ - JennyJanette

Ruokaohje: ~Kylmäsavulohi ruisnapit~

Heipsaan ja hyvää alkanutta heinäkuuta kaikille! ♥ Taas tuntuu että olisi entistä enemmän virtaa, tämä kesänlapsi on niin innoissaan lämpimistä päivistä. Tahdon vielä hössöttää vähän lisää sillä mulla on teille ilouutisia.. Me aijomme hankkia toisen koiran pennun ja toivon mukaan Waldosta ja tästä uudesta vaavista tulee parhaimmat ystävykset.. Aika tietenkin näyttää kaiken, mutta joka tapauksessa jos kaikki menee suunnitelmien mukaan meillä on tasan kuukauden päästä kaksi maastonakkia -corgia!

Mutta niin tulin oikeasti tänne esittelemään yhden ihanan herkun. Mulle käy usein niin että oikein harmittaa tarjota vieraille aina vain makeaa purtavaa, nyt keksein ratkaisun.. Yks päivä kassani lävitse meni ruisnappeja ja graavilohta, josta tuli tämä herkku mieleeni. Luin ohjeen joskus kauan aikaa sitten pirkka lehdestä, nimittäin kylmäsavulohi täyttetyt ruisnapit. Muokkasin kuitenkin ohjeen omaan makuun sopivaksi.Tarvitset:
Linkosuon ruisnappeja
Tuoretta tilliä
100g kylmäsavulohta
200g Viola tilli tuorejuustoa
Katkarapuja

Hienonna kylmäsavulohi ja sekoita se tuorejuuston joukkoon. Sulata katkaravut, jos käytät pakaste katkarapuja. Pursota tuorejuusto ruisnapeille ja koristele ne tuoreella tillillä ja katkaravuilla. Tämän helpompaa herkkua en tiedäkkään. Katkaravuthan voi tietysti jättää kokonaan pois ja lisätä vaikka punasipulia omanmaun mukaan. Itse tarjoilisin nämä ihan vaan jääveden ja viinirypäleiden kanssa :)


Ruuasta puheen ollen.. Hyvä ystäväni Paula aloitti myös kirjoittamaan blogia. Hänet löytää blogista - Elämä on ihmisen parasta aikaa. Blogissaan hän kirjoittaa esimerkiksi leipomisesta ja myös itsestään käykäähän vilkaisemassa. Tässä kaikki tältä erää zauuu! :)


4 kommenttia

 1. Oi kun näyttää hyvältä ❤ Itsekkin pitänyt kokeilla jotain vastaavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja maistuu myös! ❤ Kokeile ihmeessä, näitä voi muuntaa niin lukuisiin eri vaihtoehtoihin että varmasti omaan makuun sopiva löytyy! :-)

   Poista
 2. Nämä tällaiset on ihan tydellisiä, mun äiti tekee aina välillä juhlapyhien aterioille tuollaisia pikku alkupaloja ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat kyllä tosi maistuvia ♥ Nää on kyllä aika suolaisia niin itse tykkään syödä viinirypäleiden tai jonku muun raikkaan hedelmän kassa :D

   Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥