1 Hair color & baby boomer nails - JennyJanette

Hair color & baby boomer nails

Heippa toverit!

Tulin esittelemään teille pienen tukka muutoksen. Tarkoituksena oli värjätä kuparin väriset hiukset, mutta hiusväri ei nyt sitten ollutkaan ihan sitä mitä odotin. No mutta ei nämäkään hassumat ole, katsotaan jos vaikka ensikerralla onnistuisi paremmin, jokatapauksessa kuvia:Yritin vähän eri valaistuksissa napsia kuvia jotta saisi selkeämmän kuvan sävystä. Kyllä se kupari sieltä hiukan pilkistää muttei niin paljon kuin oli toivottu. Ajattelin koittaa korjata asiaa antamalla värin kulua ja käyttämällä kuparin sävyistä color maskia, katsotaan mitä tulee. Tarkoituksena olisi saada Under the domessa näyttelevän Julian (Rachelle Lefevre) kaltaiset hiukset. Kuitenkin kiva on kun hiukset ovat nyt paljon kiiltävämmät ja näyttävät hieman parempi kuntoisilta :) 

Jotta teille ei jäisi kummitelemaan päähän vain nuo mun kuvat, haluan vielä esitellä teille ensimmäiset tekemäni baby boomer kynnet. Baby boomerissa tarkoitus on jättää kynnet neutraaliksi ja luonnolliseksi vähän ranskalaisen manikyyrin tapaan, mutta häivyttää sävyjen raja pois, joka onnistuu sitten tuputtelemalla valkoista geeliä kynnen kärkeen. Lomalla voisi tehdä mantelin muotoiset pidemmät tälläiset ja käyttää aikaa enemmän muodon paranteluun muottejen avulla ja pinssaamalla. Baby boomer sopii täydellisesti juhliin esimerkiksi hää kynsiksi, koska näistä saa niin kauniin hempeät mutta samalla blingblingit aikaan jos osaa :) Ajattelin vinkata teille tän "trendin" johon mä olen täysin ihastunut, vaikka näissä mun kynsissä ei paljon kehuttavaa ole, ehkä ensikerralla sitten onnistuu paremmin.

Mutta alan tästä valmistautumaan iltavuoroa varten, nähdään taas pian!


12 kommenttia

 1. Kivan värisethän noista hiuksista tuli :) sopii sulle kyl tosi hyvin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Paula <3 On kyllä tosi kiva kun väri on taas kirkas, tuntui pitkän aikaa että hiukset näyttivät vähän kulahtaneilta, niin tää on kivaa vaihtelua! Vähän kirkkaampaan vielä pyritään niin on hyvä :)

   Poista
 2. kaunis olet ja upeat hiukset!

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniin väriset hiukset!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Viivi <3 kiva saada näin positiivisia mielipiteitä :)

   Poista
 4. tuo hiusväri on paljon parempi kuin esim. bannerissa näkyvä väri :) upean tasainen sävy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta se oli ihan kamalan kulahtanut :D kiitos melissa :)

   Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥