1 Black swarovski nails - JennyJanette

Black swarovski nails

Ihanaa lokakuuta kaikille! Mulla on ollut yli kuukauden geelikynsi lakko, sillä uv-uunini sanoi itsensä irti. Ystäväni bongasi mulle uv lamput eräältä fb kirppikseltä ja päätin sitten testata jos huono geelin kovettuminen johtuisikin vain lampuista ja niin se sitten olikin. Tulin nyt esittelemään teille uudet kynnet ♥ 


Mulla ei usein näy mustia kynsiä niin päätimpä oikein repäistäistä. Keskisormeen levitin ensin hopeaa lakkaa pohjalle, töpöttelin kelmulla mustaa päälle ja viimeiselin vielä folio hippulakalla. Harmi vain ettei folion palaset tahtoneet kunnolla jäädä kynnelle, mutta ehkä se onkin ihan kiva että ne ovat vähän epäsymmetrisesti :) Nimettömän piti alkuun olla hopeilla microhelmillä tehty Chanel merkki, kunnes multa meni hermot niin pikkutarkkaan asetteluun ja teinkin sen sitten swarovskejen avulla, eikä se näyttänytkään enään koko merkiltä mutta olkoon..



Lisäksi ajattelin esitellä teille taas uudet ripset sillä näissä on pieni ero edellisiin verrattuna. Toivoin lisää pituutta ja päätimme lopuen lopuksi huijata ripset vieläkin pidemmiksi laittamalla ne eri järjestykseen kuin ennen. Kun viimeksi mulla oli 8,10 ja 12 juurikin tuossa järjestyksessä lähtien silmän sisänurkasta niin nyt mulla oli 9,13 ja 11 eli keskellä pisintä. Tämä oli musta kivaa vaihtelua ja silmäkin näyttää paljon avarammalta, ehkä jopa paremmat kuin edelliset. TÄÄLTÄ löydät edelliset ripset.


5 kommenttia

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥