1 MUST-HAVE LIST - JennyJanette

MUST-HAVE LIST

En ole tainnut kertaakaan tehdä tälläistä must have listaa, mutta kun sellainen nyt pursuaa ideoita niin pakkohan tämä on toteuttaa :)

TED BAKER
Ensimmäisenä on Ted baker merkki. En ole ikinä ollut mitenkään merkkejen suosija vaan mennyt täysin fiilis pohjalla ja ostanut sitä mitä huvittaa, mutta kyseinen merkki saa shoppailuhimot entistä suuremmiksi voisin OIKEASTI ostaa koko kaupan tyhjäksi jos raha ei olisi este :'D. Eniten mua viehettää se naisellinen tyyli! Kaikki jotka mut tuntevat tietävät kuinka rakastan korkokenkiä, kukkia, rusetteja ja kaikkea tyttömäistä, eli jos saisin valita yhden merkin johon pukeutuisin olisi ehdottomasti tämä! Voisin vielä huoletta sen jälkeen sanoa että tämä on minua. Nyt on vielä pakko mainita että ajoin asian ihan toteutus pohjalle ja tilasin ensimmäisen Ted Baker tuotteen ♥ Siitä myöhemmin lisää

TULLE SKIRT
Ensimmäiseen aiheeseen vedoten naiselliset/tyttömäiset asioihin voidaan laskea myös tämäkin must have juttu, nimittäin tyllihame. En missään nimessä valitsisi esimerkiksi hääpuvukseni tyllimekkoa mutta arkipukeutumiseen sellainen olisi aivan ihana♥ Tämäkin on jo toteutukseen viety idea mutta jäänyt vaiheeseen ajan puutteen vuoksi. Ensi kesänä tulette aivan varmasti näkemään mut tyllihameessa!
MUST HAVE MAKEUP
Olen ajatellut alkaa kiinnittämään enemmän huomiota siihen mitä naamaani lykkään, onhan ne kuitenkin kasvot. Oon myös huomannut esimerkiksi pigmenttisyydessä ja muissa asioissa paljon eroa laatu-halppis meikkejen välillä, taaskaan se itse merkki ei mua itsessään miellytä vaan sisältö.
1. The Balm-Nude 'tude eyeshadow palette 31€ - The Balm:lla on paljon meikkeje joita tahtoisin, eniten himoitsen tätä luomiväri settiä koska siinä on mua mielyttävät sävyt. Tämä on ehkä hieman halvempi verrattuna UD Naked paletteihin, mutta pigmenttisyydestä olen kuullut pelkkää hyvää.
2. Anastasia beverly hills contour kit 35€ - Korostan päivittäin kasvoni joten tämä nyt olisi ihan huippu tuote. 
3. Anastasia Dipbrow Pomade 15€ - Olen tullut täysin siihen tulokseen että kulmakynä ei yksinään toimi mun kulmissani. Olen ostanut sen kaveriksi jauhemaisen kulmavärin mutta taas se pigmenttisyys jota toivon puuttuu. Kuvien ja tuotetestausten perusteella uskoisin tämän olevan se tuote jota etsin.
4. Anastasia Contour Cream Kit 35€ - Tämä tuote kuuluu samaan kastiin kakkosen kanssa eli kasvojen korostukseen tahtoisin panostaa entistä enemmän. Olisi myös huippua löytää tuote joka peittää tummat silmänaluset :D
5. Mac Studio Fix Fluid 23€- Meikin A ja O on tietysti toimiva meikkipohja. Tästä meikkivoiteesta olen kuullut paljon kehuja kestävyyden ja peittävyyden osalta. Lisäksi toivon meikkivoiteeltani mattamaisuutta sillä olen laiska puuterin käyttäjä (yleensä käytän vain kiinnitys puuteria)
6. Real Techniques Core Collection 30€- Jotta sitä saa nätin meikin niin täytyyhän sitä olla toimivat välineetkin. Vaikka siisti meikki riippuukin paljon tuotteista ja meikkaajasta niin kyllä sen kaikki tietää että huonoilla meikkisudeilla ei tule siistiä jälkeä. Huom en löytänyt markkinoilta enää kuvan settiä linkki johtaa 4 sudin settiin :( Jos satutte tietämään missä juuri tätä kyseistä settiä myydään niin vinkatkaa!
7. Urban Decay Electric 43€ -Nude sävyjen kaveriksi kaipaan kirkkaita pigmenttisiä värejä, mua on alkanut ihan hirveästi kiehtomaan kaikki värikkäät silmämeikit ja tahtoisin kokeilla eri tapoja korostaa silmää. Tässä paletissa olisi syötävän hyvän näköiset sävyt :)

Löytyykö sinulta jotain haluamiani tuotteita ja mitä olet niistä tykännyt?


13 kommenttia

  1. Mistä olet löytänyt tuon real techniquesin sivellin setin 30e ?! :O Linkki ei toimi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohoo ompas hassua, täytyy korjata kun pääsen koneelle :o pretty.fi mutta tuossa lukee että on vain 4 siveltimen setti ettei ole tuo sama :)

      Poista
    2. Nyt toimii ainakin oli muuten tarjouksessakin nyt :)

      Poista
    3. No mutta silti, onhan tuo edullinen kun normisti nuo rt:n perussiveltimet maksaa yksittäin 10-15e luokkaa niin jos saa 30e/4= iha hyvä diili, kiitos jenny linkistä ja vinkistä :)

      Poista
    4. No juu totta ja vielä kun mä olen ainakin kuullut noista pelkkää hyvää :) Kiva jos tästä oli apua ♥

      Poista
  2. No jopas oli juttuja mitkä itsekin kotiuttaisin mielelläni! Esimerkiksi tuo tyllihame, yes please! Haluaisin sellaisen pidemmän version tosin, sellainen mikä menee alle polvien.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyllihameet on kyllä ihania! Itse tahtoisin tuon pituisen kuin kuvissa eli tuohon polven puoleen väliin, jos niin voi sanoa :'D

      Poista
  3. Must have list postaukset on parhautta! Anastasia beverly hills contour kit on myös omalla ostoslistalla tällä hetkellä ;3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiva että tykkäsit ♥ Mä kans tahtoo!! :D Mutta ei ole kyllä pahan hintainenkaan tuolla omilla sivuilla, tietystikkään et selvittänyt mitä postit ovat mutta eipä kai pahan hintaiset :o

      Poista
  4. Oi vitsi, hyvä lista! Varsinkin Ted Baker ja kaikki merkin tuotteet <3 Niitä kuolaillaan täälläkin melkein viikottain :)

    VastaaPoista
  5. Useat Ted bakerin kuosit on äärettömän lapsellisia ja sopiikin pikkutytöille, naisellisuus on asia erikseen. Naisellisuus on tyylikästä, aikuismaista ja seksikästä mitä ted baker ei usein ole, on silläkin muutamia upeita tyylikkään naisellisia juttuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielestäni ne ovat kaukana lapsellisuudesta :o ei kaikissa tuotteissa ole ruseteita tai kukkia :)

      Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥