1 Hollywood - USA osa 1 - JennyJanette

Hollywood - USA osa 1

Kotona taas! Matka täyttyi upeista kokemuksista ja onnen hetkistä. Amerikka oli pitkään yksi suurimmista unelmistani ja se toteutui samalla kun eräs toinenkin, menimme kihloihin!♥ Instassa seuraajat tämän jo kuulivatkin :) Mulla on aivan järjetön määrä kuvia ja kuulumisia teille kerrottavana ja ajattelin jakaa niitä aika rauhalliseen tahtiin, jotta saan kerrottua mahdollisimman monipuolisesti kaikesta. 


Lähdetään liikkeelle mielettömän ihanasta Los angelesista ja Hollywoodista.

Päivä oli hieman sateinen ja päälle parikymmentä astetta lämmintä, mutta siitä huolimatta suuntasimme Walk of Famelle Hollywood boulevard kadulle. Täällä ei missään nimessä sade haitannut pikemminkin raikas ilma helpotti kävelyä. Kadulla on yli 2500 tähteä, lukuisia ravintoloita ja kauppoja joten rakennukset suojaavat hyvin tuulelta. Parkkeerasimme auton läheiselle parkkipaikalle jossa pysäköinti maksoi 20$ yhdeltä päivältä. Tämä on ehdottomasti näkeminen ja jos väen paljous järkyttää Kalifornia ei ole sinun kohteesi. Tosin Amerikkaan voi matkustaa myös kun ei ole sesonkiaika, mutta tällöin jää paitsi monen moisesta meiningistä.




Vaikka väkeä olikin paljon se ei haitannut sillä ihmiset olivat todella ystävällisiä, eivätkä tönineet ja säntäilleet edes takas. Monesti kun yritti kuvata jotain porukka hymyili ja väistyi sivuun. Täällä kannattaa olla kuitenkin varovainen sillä katu kuhisi erillaisia kaupustelijoita ja sisään heittäjiä jotka tarjosivat näytteitä tai kuvan ottamista jonka jälkeen vaativat tippiä. Tässä vaiheessa itsekkin hämmästyin kun koitin kuvata minniä ja mikkiä heti ilmestyi lappu naaman eteen tarvitsee tipata :'D Tietysti täytyy muistaa että moni heistä tienaavat koko elantonsa esiintymällä hahmoina, mutta tälläinen ei tule ihan ensimmäisenä mieleen suomalaiselle kun Suomessa moni esiintyy  esimerkiksi kaupoissa hyväntekijänä  joulupukkina.




Kadulla sijaitsee iso kauppakeskus Hollywood & Highland josta pääsee ihailemaan muunmuassa Hollywood kylttiä. Kauppaa löytyy jokaiseen makuun tosin ehkä hieman kallimpaa mitä kauempana Hollywoodista. Koko kadun omaksi lemppari kaupaksi osottautui kuitenkin Qrew ja hyvänä kakkosena Forever21. Ne sisälsivät toinen toistaan kauniimpia mekkoja ja persoonallisia vaatteita kohtuu hintaan. Ostokset tuleekin sitten erillisessä postauksessa :)






Siinä oli runsain mitoin kuvia! Hollywood ja Walk of Fame jää lämpimästi mieleeni, ehkä vielä joskus♥ Seuraavalla kerralla jenkkejen merkeissä jatketaan yhä LAssa joten vielä paljon on luvassa toivottavasti ette heti kyllästyneet!

Mitäs tykkäsitte esimmäisestä road trip postauksesta?

XOXO Jenny


18 kommenttia

  1. Onnea kihlauksesta ja varmasti ihana kokemus

    VastaaPoista
  2. Oi voi... matkakuume sen kuin kasvaa!:D Mekin ollaan lähdössä Los Angelesiin vähän yli 3 vkon päästä! Teillä oli varmasti upea reissu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että vähän kivaa! Vuokraatteko auton? :) Oli kyllä kiva reissu <3

      Poista
    2. Joo ollaan vuokrattu!:) toivottavasti kaikki sujuu sen suhteen ilman yllättäviä muuttujia! Suunnitelmissa on ajella vähän Los Angelesin ulkopuolellekin:)

      Poista
    3. Pieni vinkki että jos budgetista niin saattaa tulla ongelmia tai ainakin kovaa vääntöä.. Me varattii mustang ja sieltä tarjottiin hondaa samaan hintaan väitettettiin ettei mustangia löydy no jostain kummasta se löytyikin tunnin vääntämisen jälkeen ja viereiselle pariskunnalle kävi samoin :D Hyvää reissua! :)

      Poista
    4. Nonni, kivahan siinä on alkaa vääntämään monen tunnin matkustamisen jälkeen...Me vuokrattiin Alamolta, toivotaan että kaikki menisi suht nappiin:) kiitos paljon! Jään innolla seurailemaan ja odottelemaan seuraavia reissupostauksia:)

      Poista
    5. Haha juu oli se vähän turhauttavaa kieltämättä :D Kiva kuulla! :)

      Poista
  3. Onnea kihlauksesta! Koska häät? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Haha ei olla vielä lyöty lukkoon päiviä kun vasta kihlauduttiin :D Infoon sitten kun tulee sen aika :)

      Poista
  4. Oi miten ihanaa, paljon onnea kihaluksesta ♥ Ja ihania kuvia, innolla odotan myös tulevia postauksia reissultanne :-)

    Janica K.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Ihana kuulla että odotatte tuleviakin postauksia :>

      Poista
  5. Onnea kihlauksesta :) Ihania matkakuvia ~ Itse käyn parhaillaan läpi 2½ viikon kuvasaldoa Korean matkastani :D Palasin Suomeen eilen ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 Noniin vähä kiva! :-) Onneks täälläkin on ihan kiva ilma niin ei harmita niin paljon Suomeen paluu, mut silti voisin kyl lähtee takas :'D

      Poista
  6. Paljon onnea kihlauksesta! Matkamuistot sen kuin paranee, kun niihin yhdistää vielä tuollaisen ikimuistoisen kokemuksen. Nimimerkillä itsekin matkalla kihloihin mennyt. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Totta, oli kyllä aivan upea reissu kokonaisuudessaan <3 Paljon onnea teillekkin! :)

      Poista
  7. Suuret onnittelut kihlauksesta♥ Mä oon aina halunnut päästä Hollywoodiin ja nyt tän postaksen myötä mun matkakuume vaan nousi! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Jenna ♥ On kyllä aivan ihana paikka! ♥:D

      Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥