1 Los angeles Zoo USA osa2 - JennyJanette

Los angeles Zoo USA osa2

Losin merkeissä jatketaan vielä tänään, tällä kertaa mennään eläintarhassa ja ennen kuin eläinaktivistit liittyvät seuraani niin mainitsen tästä eläintarhasta pari sanasta.. Itse tutustun aina ennen muiden kokemuksiin ennenkuin maksan mitään tälläisten "huvitusten" tueksi. Liian usein tapaa ulkomailla huonoja olosuhteita eläintarhoissa pienissä häkeissä tai pieniksi kuihtuneita eläimiä, tämän paikan kohdalla kuitenkin kaikki oli hyvin tilavat elinolosuhteet ja terveen näköisiä eläimiä. Monet eläimistä nukkuikin parhaillan kun menimme sinne eikä niitä herätetty ihmisten iloksi mikä on tietenkin erittäin hyvä! Tälläistä toimintaa kannattaa oikein mielellään. Lisäksi kun monen mieleen herää kysymys tahtovatko eläimet olla aitauksessa niin joskus se on välttämätöntä esimerkiksi eläimen sairauden takia tai suojaksi salametsästijältä. Teimmekin tänä päivänä koko road tripin askelmäärä ennätyksen, kun eläintarha oli niin iso ja kävimme myöskin shoppailemassa samaisena päivänä :D Kuka tykkää eläimistä? Miiiinä!











Jellonat nukkuvat lähekkäin, aaw♥ Monet eläimistä oli tosiaan vielä nukkumassa tai kasvillisuuden seassa suojassa, mutta pääasia on että eläimillä on hyvät oltavat! Myös vastaan tuli eläimiä jotka eivät olleet häkeissä kuten oravia ja erillaisia lintulajeja. Yksi eksoottimimista linnuista johon törmäsimme Los Angeles Zoossa oli kolibri, voi että oli muuten kaunis! Harmi etten ehtinyt kuvaa räpsäisemään :D





Losissa varmasti monen moista jäi näkemättä, koska etäisyydet olivat pitkiä ja aikaa rajallisesti. Kuvat eivät millään tavalla tuo sitä esiin kuinka paljon me LA ssa koimme joten suosittelen ehdottomasti itse suunnistamaan Kaliforniaan, siellä kaikki on niin paljon isompaa ja kaikki aivan erillaista kuin Euroopassa! 
Mutta ensikerralla road trip juttujen seurassa hyppäämme Las Vegasiin bilettämään ja luvassa on vielä Santa Marian upeita maisemia ja jos jonkin moista juttua jenkkilästä, joten jos nämä reissupostaukset kiinnostavat jääthän seuraamaan. Kerron vielä sitten Kaliforniasta yleisesti liikenteestä yms erillisessä postauksessa. :) Vaikka tämä onkin lifestyle blogi(sitäsuntätä) koitan aina välissä palata niihin asioihin joita te olette maininneet kaipaavanne paljon, eli lähipäivinä palaillaan vähän normaalimmissa postauksissa. Hyvää alkanutta viikkoa kaikille nähdään pian, ZAUU♥

XOXO Jenny 

10 kommenttia

  1. Vitsi miten kivoja kuvia ja ihana postaus <3 tuolla olisi kyllä mahtavaa päästä joskus itsekkin käymään ^^!

    <3: Sofia, fashionsituation.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Suosittelen kyllä ehdottomasti menemään jos joskus vaan tulee mahdollisuus, ihana maa ja paljon nähtävää! :-)

      Poista
  2. Ihania kuvia! Ja noi jellonat... <3

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia, mäkin haluun! :-D

    VastaaPoista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥