1 10x Virgin coconut oil - JennyJanette

10x Virgin coconut oil

Hello sweet! Tänään tulin taas todistamaan hulluuttani eli kertomaan teille uudesta suosikki tuotteestani neitsytkookosöljystä tietysti luomuna! Oma purkkini maksoi alle 4€ ja luontaistuote kaupoista näitä saa 10-20€. Tuli todettua että kookosöljystä ei ihan turhaan höpötetä sillä sitä pystyy käyttämään lukuisiin eri tarkoituksiin. Omana suosikkinina se toimii tietysti kosmetiikkana. Täältä ropisee neitsytkookosöljyn kymmenen parasta käyttötarkoitusta:


1 Meikinpoistoon
Kyllä vain se todellakin toimii. Vedin naamalle oikein kunnon contour meikin punineen päivineen lisäksi kulmat olin viimeistellyt abh dipbrowlla ja kulmavahalla. Otin lusikallisen kookosöljyä kämmenselälle ja kun se oli sulaa kastoin vanulapun siihen ja poistin kaiken meikin kasvoilta (huom en käytä silmissä tällähetkellä meikkiä koska mulla on ripsienpidennykset.) Huuhtelin kasvot vedellä ja kasvot tuntuivat ihanan kosteutetulta.

2 Kynsien vahvistukseen
Tämä on vasta kokeilun alla sillä tuollainen muutos näin hentoihin kynsiin ei ihan hetkessä tapahdu, mutta olen kuullut ja lukenut todella paljon positiivista palautetta sen toimivuudesta kynsien vahvistumiseen. Lisäksi sen pitäisi vähentää kynsien liskottumista joten odottelen tuloksia kyllä innolla :)

3 Sheivaukseen
Tätäkin ehdein jo testailemaan ja ainakin oma Gillette Venus terä liukui sulavasti säärillä. Mikä parasta samalla hoitui kosteutus!

4 Hiusten hoitoon
Kokeilin tätä sekä naamiona hiuksiin että pienenä määränä latvoihin ja pakko kyllä myöntää että toimi ihan samalla tavalla kuin hiusöljy silotti kuivaa latvaa ja poisti sähköisyyttä kätevästi. Hiusnaamiona levitin sitä kunnon nokareen pituuteen ja en mitään hulluja eroja kyllä huomannut normaaliin naamiooni verrattuna.

5 Huulien kosteutukseen
Rohtuneisiin talvi huuliin oikein kätevä, vielä kun se tuoksuu niin taivaalliselta!

6 Kasvojen kuorintaan
Sekoitin pienen määrän sokeria ja kookosöljyä toisiinsa ja kuorein sillä kasvoni, toimi aivan samalla tavalla kuin aprikoosin kivestä tehty kuorintavoiteeni.

7 Hierontaan
Toimii hyvin hierontaöljyn korvikkeena. Samalla tulee kosteutettua iho ihanan luonnollisesti.

8 Suun hoitoon
Kookosöljyn purskuttelu suussa vähentää plakin muodostumista sekä ehkäisee ientulehdusta. Tietysti tämän lisäksi on pestävä hampaat normaalilla hammastahnalla! :)

9 Deodoranttina
Vielä töihin en ole uskaltanut tätä kokeilla sillä vaikutus lakkaa normaalia deodoranttia aijemmin, mutta kotona vapaapäivänä ehkäisi kyllä hikoilua. Eli jos kärsit herkistä kainaloista suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tätä niksiä.

10 Silmänympärys voiteena
Tämä nikseistä on yksi lemppareistani! Kosteuttaa kivasti ja hellävaraisesti silmänympärys ihoa ja kun laittaa ennen meikkivoidetta ja antaa vaikuttaa 30min ja pyyhkii kevyesti vanulapulla pois silmän alus rypyt ovat historiaa!

Otan sitä itse aina lusikalla jotta pöpöt eivät kulkeudu purkkiin ja näin mulla on aina puhdasta neitsyt kookosöljyä. Huomautan että kannattaa ehdottomasti käyttää nimenomaan tuota kylmäpuristettua kookosöljyä sillä normaali tukkii ihohuokoset helposti.
Ja koska tapanani on yli ampua innostukseni etsein kaupoista kookospähkinöitä, mutta pettymyksekseni en löytänyt niitä nyt yhdestäkään kaupasta joten tyydyin sitten tuunaamaan oman kookosöljy purkkini :D Mitäs tykkäsitte tälläisestä postauksesta? Onko neitsytkookosöljy päässyt sinun käyttöösi kosmetiikka tuotteena. 


Xoxo JennyJanette

5 kommenttia

 1. Kookosöljy on pelastus melkeimpä kaikkeen!♥ :)

  VastaaPoista
 2. Pitäski testata,mistä noin edullisesti löysit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tosi kätevä tuote joka tarkoitukseen! lidlissä on tää pienempi luomu purkki niin edullinen :)

   Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥