1 Hair makeover - JennyJanette

Hair makeover

Hellureii!

Uuden vuoden kunniaksi on hyvä pistää taas pakka sekaisin eli pieniä muutoksia taas hiuksien suhteen. Voitin tosiaan satasen lahjakortin yhteistyö sivuiltani joka on Rapunzelin ylläpitämä, koska olin top5 joukossa siellä(sijoituksena kaikista maista toisena ja Suomalaisista sitten ensimmäinen jee) :) Ensin pitää rehellisyyden nimissä mainita että pidennykset eivät ihan vastanneet Rapunzel of Swedenin kuvaa vaan ne olivat todella todella paljon kylmemmän sävyiset, mikä oli loppuen lopuksi vain hyvä koska tarkotukseni oli tavoitella omaa hiusten väriäni asteittain, mutta sainkin ne melkein sitten sormia napsauttamalla :D Eli jos suunnittelette sävyn Golden brown #P6/27 tilaamista voin kertoa että niistä ei löydy juurikaan oranssin sävyä kuten kuvassa vaan lähinnä keskivaaleaa. Muutenkin suosittelen aina sävyn valitsemista paikan päällä heidän liikkeessään.
Prosessihan meni siin että ostin kaksi eri sävyistä raitaväriä jonka toisen levitin kammalla vapaalla kädellä ja toisen hupun avulla, tuloshan mustassa tyvessä ja tummanruskeassa latvassa oli ofcourse oranssi. Kävin sitten vielä ostamassa Garnierin 111+ kirkaan hopeanvaalean värin, koska muistin blondaamis ajoilta olevat todella harmaaseen taittava ja sitähän mä juuri kaipasinkin. Niin että terkut vaan muuten sulle Mikkolan Hiustalon vanhemmalle kampaajalle/myyjälle kun väitit ettei tule onnistumaan etkä tämän takia suostunut neuvomaan mua halveksuvin katseinesi tadaaa mä onnistuin 😝😁 Voit myös nyt tämän avulla seuraavalla kerralla kertoa asiakkaalle mikä väri auttaa, koska se on aitoa ja rehellistä asiakaspalvelua.
Ja koska mä tahdon että te rakkaat lukijat onnistutte hius unelmissanne niin suosittelen oikeasti lämpimästi tuota hiusväriä varsinkin kelta oranssiin tukkaan, jos tavoittena on kylmempi väri.

PS koodilla TAMMIKUU saatte -10% alennusta tilauksestanne www.rapuzelofsweden.com

Mitäs tykkäätte tästä hiusten sävystä? :)

Xoxo JennyJanette

6 kommenttia

 1. Noista sinun hiuksista tuli kyllä tosi kivan näköiset, mutta sua pukee ihan mikä vaan hiustyyli ♥

  VastaaPoista
 2. Todella kivan näköiset, sopii sulle tosi hyvin :-)

  VastaaPoista
 3. Tosi upeet hiukset. <3 Itellä on ollut harkinnassa omaa hiustani vähän tummempi sävy. Blondien ylläpito on niin rankkaa! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maija <3 tää on kyllä tosi kiva väri värjäys hoituu varmaan lähinnä sävytteillä kun vaan saan tyven saman sävyiseksi kun muu tukka :) Totta saa jatkuvasti läträtä hopea shamppoilla jne :-D

   Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥