1 Happy New Year! - JennyJanette

Happy New Year!

Hyvää huomenta ja oikein mahtavaa uutta vuotta 2017 kaikille! Nyt on tosiaan vuoden ensimmäinen päivä ja se tarkoittaa että eilen "juhlittiin" uudenvuodenaattoa. Mulle kuitenkin harmikseni iski kuume ja jouduin viettämään sen kotona, vielä on hiukan nuutunut olo mutta kyllä tämä tästä :) Siitä huolimatta eilinen oli ihanan rentouttava ja kuoharia tuli nautittua leffan äärellä. Katsottiin Teit meistä kauniin, joka osottautui hyväksi leffaksi. Kävimme myös saunassa ja teimme pitsaa.Täytin pitsani paprikalla, proscuitto kinkulla, sienillä, mozzarellalla ja rucolalla maistui hyvältä! Huomasin että tässä ihan meidän lähellä Friitalan kirppiksellä jaettiin uudenvuoden kunniaksi ilmaisia kukkia joten sain aikaiseksi tehtyä pienen kukka-asetelman. Mun mieltymyksiin kuuluen tietysti koristelin asetelman valkoisilla kivillä ja timanteilla. :D Näitä pitäisi kuulemma säilyttää viileässä ja meidän asunnosta ei löydy tällä hetkellä yhtäkään viileämpää huonetta juuri kun tiivistettiin takaovikin uudelleen eli nämä kuolevat todennäköisesti parissa päivässä.

Oon ihan tosi rakastunut mun uuteen kameraan etenkin sen pienen koon vuoksi ja parasta siinä on että mun huonoja kuvaus taitoja ei huomaa niin hyvin. Menin lähinnä mielenkiinnon vuoksi ulos kokeilemaan kuinka tällä saa automaatti asetuksilla hämärässä kuvia ja esimerkiksi tuo ulkotuli kuva on otettu pilkkopimeässä 4metrin päästä ja silti näkyy selkeästi sytytyslangan tulipesäkkeet. Siinä samalla kuvailessa tulta joku sattui ampumaan juuri raketin ja nopeilla reflekseillä ehdein tallentamaan sen kameraan ja tadaa tuli ihan hienokin juuri tuon heilahtamisen takia :'D En  muuten sitten hengaillutkaan ulkona ettei kuume nouse. Odotan ihan innoissani millaisia kuvia saan New Yorkin yöstä johon muuten on enään alle kuukausi!!! 😍 Estaan oli tullut joku muutos niin täytyy katsoa vielä vähän ennen reissua täytyykö mun uusia se, höh.
Vielä tänään aijotaan valaa tinaa sillä eilinen oli niin lämmin ettei haluttu lämmittää, mutta ensiviikoksi on luvassa kovat pakkaset niin pistetään takka tulille! :)

Vuosi 2016 oli opettavainen ja onnellinen! Paljon kaikkea mahtavaa ehti tapahtua ja toivotaan että vuosi 2017 olisi yhtä mahtava.

Kuinka teidän uusivuosi meni? 💗

Xoxo JennyJanette

6 kommenttia

  1. Ihanaa uutta vuotta sullekkin! :)♥

    VastaaPoista
  2. Ihanaa uutta vuotta, upeita kuvia!:) ♥

    VastaaPoista
  3. Kiva uusivuosi postaus! Tuo pizza näyttää Super hyvältä :3! Ei sais nälkäiselle näyttää tollasia kuvia :'D!

    VastaaPoista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥