1 ByNoor tuotteet - JennyJanette

ByNoor tuotteet

Mulla on ilo tulla esittelemään teille uutta ByNoor tuotesarjaa joka on saapunut juuri Cocopandan valikoimiin. Postaus on toteutettu yhteistyössä Cocopandan kanssa mutta tahdon taas painottaa että mielipide tuotteista on omani. ByNoor on uusi ruotsalainen brändi, joka on kehitetty pohjoismaisille hiuksille, eli hiuksille jotka joutuvat kestämään vaihtelevia sääolosuhteita. Tuoteet ovat täysin vegaanisia, eikä niihin ole lisätty parabeeneja. ByNooria ei ole testattu eläinkokeilla joten tässä on hyvä tapa parantaa maailmaa. ByNoor tuotteet ovat parhaillaan tarjouksessa, joten jos mielenkiintoa näitä kohtaan löytyy pääset tilaamaan niitä >>TÄSTÄ<< Linkin klikkaaminen EI tuo minulle lisätuloja.


ByNoor Hair Oil 150ML
Hiusöljy pehmentää, hoitaa ja vahvistaa hiusta tuoden siihen lisää kiiltoa. Tuote sisältää argan- ja abyssianöljyä.  Se tuoksuu ihanan kevyesti kukkaiselta eikä ollenkaan tunkkaiselta. Öljy on täysin vegaaninen, sulfaatiton sekä parabeeniton. Levitetään 2-4 pumppausta kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin.


ByNoor Pure Volume 250ml
Pure volume shamppoo ja hoitoaine on hennoille hiuksille tarkoitettu. Se tuo kosteutta ja pehmeyttä hiukselle lastistamatta kuitenkaan sitä. B5 vitamiini takaa kosteuden ja tuuheuden. Tämä tuoksui pehmeän hedelmäiseltä.

ByNoor Colour Lasting 250ml
Nämä ovat puolestaan tarkoitettu värjätyille hiuksille. Vahvistettu argan- ja auringonkukkaöljyllä lisäämään kiiltoa ja suojaamaan väriä. Colour Lasting tuotteet tuoksuivat pehmeän kukkaisilta.

ByNoor Pure Moisture 250ml
Pehmeyttävä Pure Moisture kosteuttaa ja lisää kiiltoa normaaleille ja kuiville hiuksille. Sisältää arganöljyä, joka kosteuttaa ja lisää kiiltoa sekä hydrolysoituja proteiineja, jotka vahvistavat ja suojaavat hiuksia. Nämä olivat kaikista hedelmäisimmän tuoksuisia ja tuoksu säilyi hiuksissa pitkään.


Nämä Pure Moisture tuotteet olivat omalle hiuslaadulle lempparini, sillä hiuslaatuni on luonnostaan karhea joten se kaipaa extra kosteutusta ja tuo arganöljy kyllä on paras apu siihen. Haron aina sormin suihkussa hoitoaineella hiukset selväksi ja tätä hoitoainetta käyttäessä se kävi muita helpommin. Hiukset ovat kuitenkin jokaisella erillaiset joten kannattaa etsiä omansa tuoteselostuksien avulla ja testata sitten muita vuorotellen mikä itselle sopii parhaiten. Näiden lisäksi Cocopandan sivuilta löytyy esimerkiksi sarjan tehokosteuttava hiusnaamio, hoitava leave in cream sekä muita tuotteita, kannattaa siis käydä tsekkaamassa Cocopandan sivut. Musta on ainakin tosi kiva että he ovat hankkineet tälläisiä vegaanisia tuotteita valikoimiinsa ja nuo purkitkin houkuttelevat kauniilla yksinkertaisuudellaan. :) Iso  kiitos Cocopandalle ihanista tuotteista <3

Oletko sinä jo tutustunut ByNoor tuotesarjaan?

Xoxo JennyJanette

4 kommenttia

 1. Mulle tää oli ihan täysin tuntematon merkki, mut vaikuttaa kyl tutustumisen arvoiselta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää onkin aika uus juttu tullut vasta valikoimiin :) Munkin mielenkiinto heräs heti kun kuulin että on vegaaninen sillä harvoin näitä asioita mainitaan kaupoissa kuitenkin tärkeän asian puolesta on kiva vaikuttaa edes sitten hiustenhoitotuotteiden kautta 😍❤

   Poista
 2. Mulla olikin näistä tuota yhtä kokeilussa ja vaikutti kyllä ihan hyvältä tuotteelta ja hiukset pysyivät puhtaana! Ja kiva, että ovat vielä vegaanisia :)

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vähän kiva että oot päässyt jo testaamaan! :) Niimpä <3

   Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥