1 Happily ever after - JennyJanette

Happily ever after

Heii! Ihan ensiksi pahottelut hiljaisuudesta. Mulla on tällähetkellä luonnoksissa pyörimässä useampi postaus ja jotenkin vaan ajatukset on pyörinyt muissa jutuissa. Mulla tuli nyt aivan hirveä tarve puhua siitä teille koska en muuten tuskin saa itseäni kokoon muutakuin puhumalla. Mitään traagista ei ole tosiaan tapahtunut vaan päinvastoin, oon tästä jutusta niin innoissani etten pysty pitää sitä sisälläni. 
Tarkoitus oli olla tästä ihan hissunkissun koska mitään virallista ei ole päätetty mutta nyt on siis suunnitelmissa alttarille astelu. Mitään tarkkaa aikaa en tahdo täällä vielä julkistaa koska halutaan tehdä se kaikessa rauhassa ja hätiköimättä. Tämä on kuitenki nyt se painavin asia joka mulla on mielessä ja nyt ei vain tunnu hyvältä tulla jaarittelemaan new yorkin ostoksista ja muista vaikka varmasti sekin aikanaan, tahdon kuitenkin kirjoittaa vain siitä ja silloin mikä tuntuu hyvältä. Oon toteuttanut kaksi vuotta sitten postauksen hääunelmistani koska se nyt on ollut suuri unelma pienestä pitäen, mutta nyt kun unelmat alkavat toteutua halusin tulla avaamaan hiukan syvemmin teille että millaisia häitä suunnittelen koska en ole ehkä kaikista perinteisimmästä päästä :)

Vihkiminen rannalla - Kirkko ei ole pois luettu vaihtoehto mutta kuten olen joskus maininnut en ole kovin uskonollista tyyppiä vaikka kirkkoon kuulunkin. Lisäksi vihkiminen rannalla olisi mulle todella tärkeää koska koen jotenkin olevani maailmanlapsi, että matkustelu ja seikkailu tekee meistä "meidät". Merenrannalla mieli lepää ja samalla saa mut tuntemaan itseni vapaaksi vaikka olenkin sitoutumassa. Tässä on kuitenkin yksi ongelma nimeltään alkoholi sillä suunnittelemani hääpaikka on anniskelualuetta tarkoittaen sitä että juomat pitää ostaa yli kalliilla baarista. Kuitenkin luulen että tämä unelma vierii rahan yli :)

Sand Ceremony - Vaikka tää on alunperin amerikkalainen tapa niin musta se on ajatuksena tosi kaunis. Mikä sen ihanampi ajatus kuin valuttaa hiekkaa merimaisemassa ja pitäähän sitä jotain amerikkalaista tuoda häihin kun jenkkihulluja tässä ollaan :D Eli tarkoituksena valuttaa hiekkaa samaan lasipulloon joka yhdistää sitten kaksi elämää yhdeksi. Samalla siitä jää ihana muisto hyllyyn unohtumattomasta päivästä <3

Maalaisromantiikkaa ja vintagea - Maalaisromanttinen sisustus on aina viehettänyt mua joten tahdon ehdottomasti hyödyntää sitä häissämme. Tarkoituksena saada mahdollisimman paljon itse askarreltua. Pitsi tulisi olemaan isona osana esimerkiksi hääpuvussa ja kutsukorteissa (itseasiassa korttipohjat olenkin jo tilannut ja pukuakin suunnitellut ompelijan kanssa)

Vihkisormus - Pitsi "teema" näkyisi myös sormuksessa joka mahdollisesti myöskin teetettäisiin kultasepällä kuten kihlasormuskin. Kuvassa oikein sopiva esimerkki unelmien vihkisormuksesta 😍

Rose gold - Kaasojen puvut ja koristelut tulisivat olemaan luonnoläheisiä sävyjä esimerkiksi vaaleaa beigeä ja roosaa yhdistettynä ruusukultaiseen. Pöytiin isoja vaaleita pioneita ja kaveriksi valkoisia ruusuja. Mulla on ehdoton nounou kaikille kiiltävä pintaisille kankaille mutta paljetit, timantit ja glitteri on ok. Joidenkin mielestä saattaa olla halvan näköistä jos mekoissa on tekotimantteja mutta mua ei kiinnosta näyttääkö halvalta kunhan se miellyttää omaa silmää :)


Mä oon itseasiassa suunnitellut kaiken jo vieraiden lahjoja myöten perinpohjin valmiiksi, odottavan aika on pitkä :D Uskon että jokainen tahtoo oman näköiset häät siksi uskallan paljastaa näitä suunnitelmia. Olisi myös ihana kuulla muiden suunnitelmista, voidaan sitten yhdessä intoilla! Ajattelin tässä lähipäivinä postailla vielä nyki jutuista ja yksi asukokonaisuus suunnitelmakin löytyisi testaamattomana joten palaillaan siis pian. See ya!

Onko täällä muita hääintoilijoita jotka pääsivät jo suunnittelemaan? 😍

Xoxo JennyJanette

10 kommenttia

 1. Apuaa mä en vielä aikoihin mene naimisiin mutta tää kyllä laukaisi pienen haaveilun mun pääkopassa:D Rannalla vihkiminen on ollut itselläkin se mikä on mielessä pyörinyt ja ehdottomasti tuo ruusukulta sävyillään lumoaa ja ainakin tällä hetkellä on mielessä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Printerest on kyllä niin inspiroiva paikka! 😍 Rannalla vihkiminen olis kyllä niin upeeta! ♥

   Poista
 2. Mä odotan jo niin innoissani kun pääsen piakkoin suunnittelemaan mun ja kihlattuni hääjuhlaa!♥ Pinterest on kyllä ollut suurin apu ikinä :') Ps. Ihanasti toteutettu postaus♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtavaa häiden suunnittelu on niin kivaa 😍 Printerest on kyllä huippu! Kiva kuulla ❤

   Poista
 3. Mä niin uskon, että teidän häät on aivan mahtavat! Tosin itse maltan odottaa vielä jonkinaikaa :D♥

  VastaaPoista
 4. uskon että teille tulee ihanat häät,tsemppiä suunnitteluun

  VastaaPoista
 5. Häitä oon suunnitellut tai niistä haaveillut ainakin monen monta vuotta. Meillä on nyt tulevana kesänä häät ja suunnittelut alkaa olla ihan hyvällä tolalla! Se mikä on tullut yllätyksenä on se, että häissä on oikeasti tosi kova suunnittelutyö ja liikkuvia osia valtavasti. Netistä löytyvät muistilistat ovat hyvänä apuna kartoittamaan tehtävien määrää. Itse lähdimme liikkeelle juhlapaikasta ja ajasta, varsinkin Satakunnassa hyviä (ja tietyn väkimäärän vetäviä paikkoja) on rajallinen määrä ja parhaat kesän viikonloput varataan todella ajoissa! Meillä päivä valikoitui ihan sen perusteella, että haluamamme juhlapaikka oli ainoastaan vapaana enää tuolloin touko-syyskuun viikonlopuista. Hassu sattuma kävi sillä päivämäärä on muutoin kyllä hyvä ja muistuttaa meitä niin kihlauksesta kuin seurustelun aloittamisestakin. Tsemppiä suunnitteluun! Ja muista käyttää miestäsi apuna ja lisäksi tietty kaasoja ym tukijoukkoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos vinkistä tuollainen muistilista tulee varmasti kyllä tarpeen sillä musta tuntuu että oon jo kaiken miettinyt vaikka varmasti niin ei ole :D Mies ei ole toiseksi kiinnostunut suunnitelemisesta kaikki melkein on ihan sama :'D Mutta kaasot ja sukulaiset auttavat kyllä oikein mielellään <3 Kiitos tsempeistä ja samaa teille!

   Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥