1 INDIEDAYS BLOGGER'S INSPIRATION DAY - JennyJanette

INDIEDAYS BLOGGER'S INSPIRATION DAY

Helouu all beautiful people! Takana on aivan mahtava viikonloppu sillä vierailin eilen ensimmäistä kertaa Indiedaysin järjestämässä Blogger's inspiration day tapahtumassa seuranani liuta upeita bloggaajia <3 Tuntui kuin oltaisiin tunnettu jo vuosia näiden ihanien naisten kanssa, koska juttu luisti niin hyvin että tiesi olevan kaltaisessaan seurassa. 
Aamuun heräsin jo varhain viideltä ja lähdin bussilla kohti Helsinkiä. Siellä tavattiin porukalla Kampilla jonka jälkeen lähdettiin Brunssille Fazerille. Hyvän ruuan ja seuran kanssa aika kuluikin odotettua nopeammin ja meille iskikin pieni kiire bussille joka lähti kohti Kattilahallia, pari meinasikin jäädä matkasta mutta neuvokas Janna sai kuskin pysähtymään, naurattaa vieläkin se tilanne kun mietin! :D

BID ssä oli useita upeita yrityksiä, hyvää juomaa ja ruokaa sekä seura mitä parhain. Tutustuin itsekkin useampaan pisteeseen ja palasinkin sitten monen kassillisen kanssa kotiin. Pääsin muunmuassa Veromodan pisteellä tekemään oman asukokonaisuus sommitelman ja Roots buffetista maistelemaan maukasta vegaani ruokaa, josta marinoidut sienet olivat oma suosikkini. BID inpiroi kyllä tosi paljon, sillä esimerkiksi en ole itse ollut kovin vegaanistinen mutta nyt voisin harkita valmistavani pari kertaa viikossa sellaista ruokaa. GoGreen pisteeltä sainkin mukaan vähän kasvisruokaa joten tästä voikin tulla pieni edistys omaan ympäristö vaikuttamiseen. Kasvissyöjää tai vegaania musta ei kuitenkaan koskaan tule mutta pienetkin valinnat vaikuttavat.

Heti kun asteltiin sisään ja mentiin porukalla kuvaukseen onnistuin tiputtamaan kameranin käsistäni. Manasinkin siinä että kaipaisin uuden hihnan kameraani ja sanoin kyseleväni Olympus pisteeltä hihna valikoimasta. Siinä kävikin sitten älyttömän hyvä tuuri sillä palasinkin kotiin tuollaisen upean ketjukoristeisen hihnan kanssa joka tuli itsellekkin täytenä yllätyksenä, se on kaiken lisäksi vielä niin tyylikäs. Suuri kiitos siitä Olympukselle!    Toinen mieleen painuva piste oli Instrumentarium koska sain nauraa itselleni lasit päässä :D Siitä saattekin kuulla myöhemmin lisää! :)                          
                         


Kuvannut Henri Ilanen

Mukana nämä ihanat bloggaaja tytöt: 
Näitä mimmejä tulee kyllä ihan super ikävä, toivottavasti nään heitä taas pian! <3

Xoxo JennyJanette

7 kommenttia

 1. Ihania kuvia oot ottanut tapahtumasta <3 Ja oot tosi kaunis <3

  VastaaPoista
 2. Toi päivä ja ilta oli kyllä aivan ihana! <3 Mageesti oot saanut ikuistettua kaiken. Suurinosa mun räpsimistä kuvista on ruoka- ja juomakuvia hahah. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihan huikea tapahtuma <3 Haha no niitä tuli kyllä nautittua itsekkin ;D

   Poista
 3. oli kyllä mahtia nähdä suakin! <3 ja nää kuvat on kans niin kivoja, voi kun olis vielä lauantai! :)

  VastaaPoista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥