1 MICROBLADING - JennyJanette

MICROBLADING

Helluvei! Jotku jo varmasti snapchatistä huomasivatkin olin tuossa torstaina ottamassa kulmien pigmennoinnin microblading tekniikalla eli mahdollisimman luonnollisen näköisesti pienellä veitsellä vedetään viiltoja omien kulmakarvojen sekaan. Halusin myös lisäksi joukkoon varjostusta joilla saa lisä tuuheutta sekä pientä pehmennystä kulmiin. Tällä hetkellä kulmat ovat melko tummat johtuen ruvesta, mutta väri tasaantuu 1-2 viikossa kun kulmat paranevat. Alla oleva kuva on otettu tänään eli tekemisestä on muutama päivä aikaa.Ja se kysymys joka on varmasti kaikkien huulilla eli sattuiko se? Niin ekan ja vielä tokan kierroksen jälkeen olin että täähän tuntuu kuin kulmia nyppisi. Kipu on kuitenkin täysin yksilöllistä. Ida-Maria ammattitaitoisesti kysyi usein tuntuuko pahalta ja olisin saanut halutessani puudutuksen, mutta selvisin hyvin ilman. Musta tuntuu että toisen ammattitaito ja se että juteltiin kokoajan sai mut keskittymään muihin asioihin, isot pointsit siitä siis Ida-Marialle. Se on kuitenkin tärkeä osa asiakaspalvelu ammattia että osaa puhua ja viedä jännityksen samalla. 

Ammattilaisen suusta: 3D tekniikalla tehdyt microblading kulmat pysyvät 1-3 vuotta ihosta riippuen. Väri viedään dermiksen ylempiin kerroksiin josta johtuen 3D tekniikka on tatuointia turvallisempi tekniikka. Värivaihtoehtoja on mustanruskeasta ihan vaaleaan joista valitaan asiakkaalle toiveiden mukainen väri. "Valmiit" kulmakarvat vaativat 2 käyntikertaa. Ensimmäisen käyntikerran jälkeen kulmat haalistuvat joten vaaditaan vielä toinen kerta eli vahvistus joka on aikaisintaan 6 viikon kuluttua. Paranemisprosessi kestää hetken, joten asiakkaalta vaaditaan kärsivällisyyttä!

Odotan jo innolla että pääsen vahvistukseen ja näkemään valmiit kulmat! Uskon että tämä helpottaa tosi paljon aikaisia työaamuja ja kivaa päästä kesälläkin rannalle ilman meikkaamista. Jaan teille vielä vahvistuksen jälkeen uudet kuvat :) Kiitos ihanalle sympaattiselle Ida-Marialle onnistuneista kulmista!

 

Haluttiin myös antaa teille jotain kivaa eli mainitsemalla Parturi-Kampaamo Fiinissä mun blogin eli JennyJanette saat microblading kulmat hintaan 230€ (norm 299€)

*Postaus toteutettu yhdessä Parturi-kampaamo Fiinin kanssa. Fiinin fb sivut löydät >TÄÄLTÄ<
Ihanaa pääsiäistä ja sunnuntaita kaikille 

XOXO JennyJanette

8 kommenttia

 1. Ompas upeat kulmat, itsekin pakko kyllä nää hankkia! Helpottais arkea niin paljon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Emmi ❤ Nää kyllä helpottaa tosi paljon arkee kun ei tarvitse meikata juurikaan, odotan innolla että nää paranee ja näkee sen todelllisen sävyn :-) Suosittelen Ida-Maria kyllä lämpimästi!

   Poista
 2. Nuo sun kulmat on todella kivan näköiset! :) Kävin itse hetki sitten ottamassa microblading kulmat ja väri on kyllä haalistunut jonkun verran, mutta onneksi on vahvistus ensi kuussa! Tiesin, että haalistuvat, mutta nyt pitää vaan olla kärsivällinen ja odottaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Niina!♥ Joo mäkin yllätyin kyllä kuin vaalea se on alta sitten kun rupi lähtee :D Odotan kyllä ihan superisti sitä vahvistuksen tulosta jo :)

   Poista
 3. Näyttää tosi hyvältä, vaikka tietysti on vielä tummat :-) Kivaa että tällanen vaihtoehto on, esim jos jollain henkilöllä ei ole juuri yhtään omia kulmakarvoja tai muuten vaan haluaa parantaa niitä. Itselläni on aika tuuheat ja tummat joten tuskin tuun ottamaan, mutta aina ihailen kyllä microbladingkulmia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että ainakin muoto on hyvä! Tää on kyllä kätevä saada vaaleisiin kulmiinkin särmää :-) Oii vähän kiva että sulla on tuuheat omat kelpais itsellekkin! ♥.♥

   Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥