1 Treenitrikoot: kalliimpi vs halvempi - JennyJanette

Treenitrikoot: kalliimpi vs halvempi

Heippa upeat! Mut jotka tuntevat tietävät että olen todennäköisesti suomen paras alehaukka. No ei vaiskaan, mutta mä todellakin ostan kaiken aina alennuksesta. Nyt näin kevään tullen oon kovasti alkanut kiinnostumaan treenaamisesta, ulkoilusta sekä koitan parantaa hiukan ruokailu tottumuksiani. Tästä johtuen oon ihan intoa piukassa etsinyt itselleni uusia treenivaatteita onnistunein sekä epäonnistunein tuloksin ja ajattelin tulla kertomaan omista havainnoistani muillekkin. 

Budget Sport Heat W

Ostin EILEN budgetsportista alennuksesta Heat W saumattomat trikoot joita kuvaillaan olevan sopivat urheiluun. No nyt kuitenkin olen todella todella eri mieltä nimittäin puin trikoot ylleni ja kyykistyin nostamaan kahvakuulan lattialta *kräts*, ne repesivät suoraan haaroista, hmmm niin mikähän oli ensivaikutelma trikoista.. Ensinnäkin urheiluun tarkoitetut trikoot eivät hitto vaan voi revetä ensimmäisellä käyttökerralla, vaikka kuinka ison liikkeen tekisit ja toiseksi trikoot valuivat eivät tukeneet yhtään mitään mistään vaan jokainen pikku makkara sai löllyä vapaasti omalla painollaan :D Ajattelin kyllä mennä ensiviikosta reklamoimaan tuotteesta sillä ei huvita maksaa tuotteesta joka ei toimi.

Lidl Crivit

Okei jotta tämä ei menisi ihan valittamiseksi niin ostin sitten tilalle lidlistä 85% halvemmalla tilalle uudet trikoot ja ne päällä tein taas lihastreenin, kuntoilin crostrainerilla, haravoin ja hengailin eikä mitään huonoa sanottavaa. Ne tukivat juuri sopivasti eivätkä valuneet tai rullautuneet vyötäröltä. Tiestysti jokainen kroppa on uniikki ja toiset sopivat toisille paremmin, mutta kyllä mä nyt liputan 100 kertaa parempien ja 85% halvempien puolesta. Lisäksi tuo kuosi oli niin kiva!

Ps. Postaus ei sisällä yhteistyötä ja mielipide on täysin omani

Oletko sinä joutunut pettymään treenitrikoiden hinta-laatu suhteesta, entä toisinpäin? Vinkkaa myös sun lemppari treenivaate merkki.

Xoxo JennyJanette

6 kommenttia

  1. Ompas ikävää, että laadukkaat housut eivät olleet mitä niiden pitäisi olla :-( Mut nuo Lidlin pökät on niin nätitkin! Vitsit, mikä upeus sä oot <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niimpä pakko kyllä mennä reklaamaan niistä :/ Noi lidlin on kyllä ihanan pirteen väriset :-) Oii eikä kiitos ihana Emmi <3

      Poista
  2. Oho jopas kävi köpelösti, joku maanantaikappale nuissa trikoissa, tai muuten vaan kehno tuote:'D Joskus edullisempi on laadukkaampi, joidenkin tuotteiden kohdalla valitettavasti oon sen todennut:) Itsekin menisin kyllä reklamoimaan, se on tärkeä palaute heillekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu totta, munkin mielestä reklamointi kannattaa niin he saavat mahdollisuuden kehittää tuotetta! :-) Heh onneksi en ollut missään salilla olis ollut vähän noloa siinä :D

      Poista
  3. Mä oon todennu kans omista kalliistakin trikoista ettei ne kyllä kestä. Adidaksen trikoot ovat olleet superpettymykset, sillä ne mitään edullisimpia ja molemmat ovat revenneet saumoista ekan käyttökuukauden aikana :( Niken trikoot ovat jo huomattavasti paremmat ja laadukkaammat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä luulisi että ne ois ollut laadukkaat pakko testata kyllä sitten tuota Nikea seuraavaksi kiitos vinkistä! :)<3

      Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥