1 5x Summer outfit - JennyJanette

5x Summer outfit

Musta on ihanaa kun ihmiset pyytävät multa neuvoja pukeutumiseen ja kaveri piiristä löytyykin muutamia jotka pyytävät mut vaatekaupoille makutuomariksi. Mulla sattui nousemaan pari päivää sitten kuume ja vielä ollaan hiukan sen kourissa sohvan pohjalla. Ajattelin tylsyyttäni pitkästä aikaa jakaa mun asu vinkit teillekkin, koska onhan tässä taas koulut lähestymässä ja vaikka mitä kivaa vielä loppu kesäksi, joten jos sulla on asukriisi tsekkaa seuraavat asukokonaisuudet :)


Rannalle - Mikä sen parempaa lämpimän kesäpäivän viettoa kuin lähteä rannalle? Pitäisi itsekkin pikku hiljaa heittää talviturkki pois, vielä kun on niin hyvä tuuri että ehkä suomen kaunein ranta eli Yyteri sijaitsee naapuri kaupungissa. Itse tykkään että mukana on joku rento rantakassi ja kimono tai rantahuivi josta saa solmittua vaikka hameen itselleen.



Etelään - Voi että meikäkin pääsee ensikuussa Kyproksen lämpöön, toivottavasti löytäisin sieltä jotain kivoja vaatteita ensi kesäksi! Jäin kyllä niin kuolaamaan tuota paitaa, tekisi niin mieli tilata se.


Kouluun - Oma opiskelut on tosiaan opiskeltu aikapäiviä sitten, mutta jos saisin jälkeenpäin päättää tekisin opiskelun hauskasti. Tiedän että sieltä ruudun takaa löytyy myös koululaisia, joten tämä outfit on omistettu teille. Olisi niin kiva päällystää kansio marmori dc fixillä ja ostaa vaaleanpunaisia kyniä ja joku kiva reppu. Mä luulen että tämän hetken koululaisilla ei ole mielessä kansion päällystäminen, mutta aina pitää yrittää :D


Työhaastatteluun - Täältä löytyy varmasti joku joka aikoo hakea uusia töitä kesätöiden loputtua. Siisti pukeutuminen vaikuttaa todella paljon työhaastattelussa. Musta klassinen kynähame on aina nappivalinta työhaastikseen ja tämä ajaton vaatekappale pitää löytyä jokaisen vaatekaapista! Sen kun yhdistää johonkin neutraalin väriseen paitapuseroon ja avokkaisiin niin vola. Älä kuitenkaan valitse harmaata jos et halua mukautua betoni seinien sävyyn. Kuitenkin kannattaa muistaa että hakijoita on varmasti monia joten kannattaa valita se oma juttu, nimimerkillä kävin kaksissa haastatteluissa muutama vuosi sitten punaisen bleiserin kanssa ja molemmat työnantajat valitsivat mut. Luin joskus että punainen aistitaan haastavana ja vahvana värinä, mutta toisaalta kukapa arkaa hiirulaista töihin haluaisi, varsinkin jos kyseessä on asiakaspalvelutyö. Tärkeintä kuitenkin on että tunnen asussa itsesi mukavaksi ja päättäväiseksi.



Festareille - Mun edellisistä festareista on jo vuosia, mutta olisi vielä ihana jonain vuonna mennä vaikka ruissiin. Oon itse kasvanut minimekoista yli, joten oma festariasu olisi aika boheemi tyylinen ja rento jos nyt saisin päättää. Myös hattu suojaamaan auringolta ehdottomasti asiaan, itse kun olen herkkä auringonpistoksille.


Pahoittelen kirjoitus virheitä yms vaikea pitää ajatukset kasassa. Asukokonaisuudet tehty Polyvorella, mut löytää sieltä jennyjanette, jos tahtoo katsoa mistä nämä ihanuudet voi ostaa.
Miten muut viettävät kuume päivät? Mitä mieltä olit postauksesta?

Xoxo JennyJanette


11 kommenttia

  1. Ihania asukokonaisuuksia! (: Mistä tuo kouluun sopivan asun paita on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että tykkäsit <3 Se on H&M mutta nopealla googlettelulla sitä ei ole enään myynnissä kuin xs kokoa :'( Toivottavasti se on sinun kokosi, tässä linkki> http://www2.hm.com/fi_fi/productpage.0464480004.html#Roosa/Guns N' Roses

      Poista
  2. Mä otan vinkkiä tosta back to school- asusta, mutta muokkaan vähän värimaailmaa! :-D Tosi kivoja asuja jälleen ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi no mitä eks vaaleanpunainen pukis suakin ;D Ei vaan mut h&m oli tosi ihania printtipaitoja myös valkosena, mustana ja harmaana pakko käydä hakemassa oma kun tulee palkka <3

      Poista
  3. Nää oli kyllä kaikki ihania kollaaseja! arvaa tuliko shoppailukuume jälleen ja olis ihan huippua pukea noita rantakuteita johonkin kaliforniaan tms :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha vähän sama ongelma! :D Niin ois, kiva kuulla että tykkäsit <3

      Poista
  4. Oi ihanaa miten paljon vaaleanpunaista!! TOi ylin kollaasi = <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa että joku muukin rakastaa vaaleanpunaista <3

      Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥