1 Oversize dress - JennyJanette

Oversize dress

Eilisen vapaapäivän kunniaksi ehdein kuvailemaan proteiini rahkojen lisäksi myös yhden asukokonaisuuden ja tulinkin nyt esittelemään sitä tänne blogin puolelle. Muhun on iskenyt ihan jäätävä kuntoilu buumi ja testailin eilen uusia treenivaatteita ja välineitä, joten siksi asun esittely siirtyi tälle päivälle. Kiinnostaisiko teitä kuulla lisää siitä mitä kuntoilu juttuja olenkaan ostanut? :) 



Mekko oli varsinainen löytö sillä pulitin siitä käytännössä huimat 0€. H&m oli tosiaan sellainen tarjous että ota 3 maksa 2 jopa kaikista alennus tuotteistakin ja ostin samalla kaksi 10€ tuotetta ja tämän 5€ mekon joten sain sen ilmaiseksi. Nyt kelpaa kyllä ostella viimeiset kesän vaatteet sillä alennukset ovat isot ja teenkin itse niin että ostan vaatteita alesta ensivuodelle säilöön, näin tulee säästettyä paljon rahaa.
Tämä on yksi vapaa-ajan suosikki mekoistani, sillä se on niin rennon mallinen ja sopii monien eri yhdistelmien kanssa. Sainkin asulla osakseni huomiota sillä eräs vanha mies pysähtyi oikein pyörällä juttelemaan kanssani kuinka kaunis asukokonaisuus mulla on :D Puin mekon alle alusshortsit sillä tahdoin varmistaa ettei vilkkumis vaaraa ole, teen niin itseasiassa jokaisen mekon kanssa joka ei yllä polveen. Tämän mekon mitta on tosiaan above knee eli pituudeltaan puoleen reiteen.

| Dress - h&m | Handbag - Michael Kors | Shoes - Gioseppo | Watch - GHW | 
| Sunglasses - Michael Kors | Bracelet - Guess |






Mitäs tykkäsitte asusta? Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille 


Xoxo JennyJanette

13 kommenttia

  1. Ihana asukokonaisuus tosiaan! Noi kengät matchaa tohon mekkoon niin kivasti :] Ja kaunis nainen<3 En ihmettele että ohikulkijat pysähtyy kehumaan! :-*

    VastaaPoista
  2. Wau, upea asu! ♥ Kehuja on kyllä aina tosi ihana saada, varsinkin kasvokkain :) Mun pitää viimestään ens viikonloppuna mennä tsekkaamaan alet, vaikka musta tuntuu että en ikinä löydä aleista mitään kivaa :/ Tai jos löydän niin ne on usein väärän kokoisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihan superisti!♥ Joo se oli kyllä hauska kuulla vanhalta ihmiseltä ja vielä mies puolisilta, kun harvemmin heiltä tuollaisia kehuja kuulee :D Toivottavasti löydät jotain kivaa alesta :-)

      Poista
  3. Ihana asu!♥ Voisin kuvitella pukevani itsekin tuollaisen päälleni. :) Ja treeniaiheisia postauksia olisi kiva lukea eli ostospostausta aiheesta vaan tulemaan! :)

    http://emmiinae.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Emmiina ♥ Tosi kiva kuulla että postaus olisi mieluinen koitan kehitellä jotain lähipäivinä! :-)

      Poista
  4. Vau, todella kaunis ja osakseen rohkea asu! Mä oon aina vierastanut kulkea ilman sukkahousuja pelkkä pitkä paita päällä ja siksi mun jalasta löytyykin yleensä pitkien paitojen ja mekkojen kanssa mustat sukkahousut.

    Oot kyllä mielettömän kaunis nainen ja pidän sun hiuksista ihan mielettömästi!!

    Mä oon kova treenivaatteiden hamstraaja, joten olis tosi kiva nähdä millasia treenijuttuja sä oot hommannut itellesi, joten esittele ne ihmeessä :)

    https://nooramaijakatariina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Aivan ihastuttava ja rento asukokonaisuus!:) Tykkään hitokseen tuon tyyppisistä oversize paidoista/mekoista jotka jää reiden keskivaiheille, sellaiset näyttää ihanalle etenkin syksyllä ylipolvensaappaiden tai -sukkien kanssa, mutta tietty menee ehdottomasti kesälläkin;) Hah alankohan mä olla liikaa jo syksyfiiliksissä kun miettii moisia, ei vielä pitäs!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kata♥ Ihana tuo "hitokseen" :'D <3 Oi komppaan sopisi ihan älyttömän hyvin ylipolvensaappaiden tai sukkien kanssa! Syksy on kyllä kiva vuoden aika :-)

      Poista
  6. Ihania kuvia, ihana mekko ja kenkiin rakastuin heti! ♥

    VastaaPoista
  7. Amazing summer look!
    I`m following your blog with a great pleasure via Google+
    Please follow me back - Sunny Eri: beauty experience

    VastaaPoista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥