1 10 + 1x Kuinka pidät tyylisi huoliteltuna - JennyJanette

10 + 1x Kuinka pidät tyylisi huoliteltuna

Arvatkaa mitä mä tänään näin... AHMAN! En oo koskaan nähnyt ahmaa joten se oli kyllä ihan uskomaton fiilis. Se oli niin komea eläin että ajattelin tehdä postauksen ahmoista, mitä ne syö ja semmosta... vitsivitsi, oonpas mä tänään taas hauska :)

Oikeasti mä siis tulin kokoamaan teille vinkkejä, kuinka helpoilla nikseillä säkin saat asukokonaisuuksista kutsuvan ja huolitellun näköisen. Mulle sanotaan usein "tuo asu sopii sulle niin hyvin" ja oikeasti se ei ole välttämättä oikeasta asuvalinnasta kiinni, vaan paljon myös siitä että hyödynnän itse kaikkia näitä seuraavia vinkkejä. Mä voin melkein vannoa että myös sä pystyt samaan.





1. Pese ja säilytä vaatteet oikein - Kaikista pahin virhe on sotkea valkoinen vaalean harmaiden vaatteiden joukkoon ja tehdä niistä kulahtaneen värisiä. Pese siis pyykit aina saman väristen kanssa ja pidä valkoinen valkoisena esimerkiksi vanishin avulla. Muista myös että lemppari mekkosi pysyy kauniina pidempään jos se saa roikkua vapaasti henkarissa, eikä runtattuna kaapissa.

2. Käytä tarrarullaa - Paras tapa pelastaa mustat farkut koiran karvoista on säilyttää tarrarullaa hansikaslokerossa. Voin vannoa että asusi näyttää hetkessä siistiltä ja freshiltä kun rullaat karvat pois asustasi.

3. Älä sekota kuoseja - Raitaa, ruutua, palloa, pilkkua ja leopardi kuosia.. Eiei, tässä vähemmän on enemmän! Pidä kuviot erillään tosistaan, vaikka kuinka himottaisi lisätä uusi leopardi huivi vasta ostetun ruututakin kanssa. Lapsien vaatetuksessa se on ihan ok, mutta haluatko näyttää lapselliselta?

4. Silitä vaatteet ennen käyttöä - Pahin tyylimoka on pukea ryppyinen paitapusero päälle, se nyt ei vain näytä hyvältä. Vaatteesi näyttävät aina uusilta ja houkuttelevilta kun silität ne ennen pukemista. Tietysti poikkeuksena kankaat jotka eivät ryppyynny.

5. Muista asusteet - Lisää tavallisen mustan tunikan kaveriksi iso näyttävä kaulakoru ja va va voom tavallinen arkiasusi on tyylikkäämpi kuin koskaan ennen. Muista kuitenkin että tässäkin liika on liikaa

6. Pukeudu mukavasti - Jos korkkarit eivät istu sun jalkaan, niin pistä ne tennarit. Kun sun olo on epämukava niin kaikki varmasti huomaa sen.

7. Älä unohda harjata hiuksia - Välillä vaikka kuinka olisi tyylikäs asukokonaisuus, niin silmään kyllä pistää takkutukka jos hiuksia ei ole harjattu. Sotkunutturakin on tässä tapauksessa tyylikkäämpi kuin aukinainen harakanpesä.

8.  Osta kirpparilta tai tee itse - Tuntuuko että tyylikkäät vaatteet ovat liian kalliita. Kirpparilta löydät ihan varmasti miesten farkkutakin josta saat askarreltua itsellesi boyfriend mallisen revityn farkkutakin. Mikä parasta kenelläkään muulla ei ole täysin samallaista ja saat sen ainakin 5 kertaa edullisemmin.

9. Ole persoonallinen - Vaikka asu näyttäisi hyvältä ystäväsi päällä niin jokainen me omaamme uniikin kropan joten kaikki mikä sopii hänelle ei välttämättä sovi sinulle.

10. Inspiroidu printerestistä - Suoraan kopioiminen ei kannata, mutta parhaat vaatekappale yhdistelmät löytyvät mistäs muualtakaan kuin printerestistä. Ostitko uudet ylipolvensaappaat? Hae hakusanalla "overknee boots" ja INSPIROIDU. Löydät varmasti ainakin yhden kokonaisuuden joka ei jätä sinua kylmäksi.

+


11. MUISTA ETTÄ ITSEVARMUUS ON PARAS ASUSTEESI! Ennen kaikkea pukeudu itseäsi älä muita varten.


Voitteko kuvitella että tämän asun takki ja paita on molemmat ostettu Lidlistä huimaan 39€ hintaan yhteensä! Itse tykästyin kovasti maanantaina saapuneeseen Heidi Klumin suunnittelemaan mallistoon. Ihanaa torstai iltaa kaikille!

Mitäs tykkäsitte postauksesta?


Xoxo JennyJanette

8 kommenttia

  1. Olipas kiva postaus! Ja toi takki näyttää ihan älyttömän hyvältä sun päällä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos hirveesti Aino <3 Kiva kuulla että tykkäsit :-)

      Poista
  2. Mä en yhtään pitänyt siitä trendistä että printtejä sekoitetaan keskenään, se on tosiaan kuin yksi sillisalaatti, mutta noh makunsa kullakin:D Se taisi olla kesällä vai keväällä? En edes muista.
    Hhaa mä joskus tahallaan pöyhennän mun tukkaa!:D Siis tietty harjaan sen mutta pöyhennän harjalla että siitä tulisi sellanen muhkean rento ja ehkä vähän raju;)
    Todella hauska postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en itsekkään tykkää keväällä oli muistaakseni iltasanomilla sellanen uutinen :D Tottakai tukan pitää pöyhkeä olla varsinkin jos lyhyet tai puolipitkät, mäkin tykkään isoista kiharoista ;) Ihana kuulla että tykkäsit ❤

      Poista
  3. Mä ostin ton takin kans mustana :D Ihana asu <3 Oot aina kyl huolitellun ja tyylikkään näköinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vähänkö kiva että säkin löysit sieltä jotain, toi takki on kyllä cool :-)<3 Ihana kuulla, kiitos Saga ❤

      Poista
  4. Siis tämä asu, huhhuh nainen sää oot upee imestys<3 Aivan ihanan elegantti! ja ei hitto mää ihastelin tota takkia ja mietin pitäskö ostaa se, sinne kuitenkin jäi... vielä toistaseks ;)
    Ja hei, ahmapostaus ei olis ollenkaan huono :'DD<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olet upea <3 Tuo takki oli kyllä cool! :D hahaha joo seuraavaksi ahmojen historiasta kertova 3 osainen novelli :'Dd ... oivoi

      Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥