1 Toivepostaus: ~Home sweet home~ - JennyJanette

Toivepostaus: ~Home sweet home~



"Oma" koti kullan kallis.. Niimpä niin ♥
Multa on kyselty asuntopostausta jo meidän edellisestä asunnosta, mutta se ei ollut yhtään mun mieleinen, vähän sellainen "poikamiesboxi", koska Jesse oli asunut sielä jo päälle vuoden ennen muuttoani.
Kyselyitä on tullut myös uudesta asunnostamme ja tämä on vähän viivästynyt, koska meidän oli tarkoitus mennä lähiaikoina ikeaan, mutta päätimmekin siirtää sinne menoa ja teen tämän vähän keskeneräisestä asunnostamme. Syynä: jos hyvin käy niin meille on tulossa koiran pentu eikä mielestämme olisi järkevää "tuhlata" rahaa siihen että ostaa mattoja jotka joutuu rullaamaan sivuun kun pentu tulee taloon. Ymmärrätte siis varmaan että osa huoneista on vielä kesken :) Mutta asiaan..

Keittiö

Keittiöstä puuttuu ainakin baarijakkarat ja maustehyllykkö. Meillä on tällähetkellä mausteet kaapissa, mutta maustehyllykkö olisi mielestäni kätevämpi. Pöydillä on tällä hetkellä normaalia enemmän tavaraa koska sain äidiltäni lainaksi astioita juhlia varten niin ne vievät tilaa kaapeista. Vasemmassa nurkassa olevat maljakot sun muut purnukat ovat yleensä kaapissa piilossa. Meillä on keittiössä kiiltävät METOD kaapistot ja melkein kaikki kodinkoneet ovat kromisia tai mustia :)


Moni varmasti arvaa mistä syystä meillä on jukkapalmu, aloevera ja kaktus... ne on kaikista helppo hoitoisimmat kasvit mitä voi vain olla. Tapoihini kuuluu yleensä tappaa kasvit, mutta katsotaan onnistunko tappamaan nämäkin :D

Olohuone

Niinkuin jo mainitsin, niin me emme ole ostaneet vielä asuntoon uusia mattoja. Sohvan ja tv väliin tulee joku kiva valkoinen nukkamatto myöhemmin. Voi olla että muutenkin käännämme tästä telkkarin ikkuna seinälle jotta sohvan saa vähän kauemmas ja väliin mahtuisi sohvapöytä.
 Sohvan takaa pääsee kulkemaan takapihalle. Meillä on siis yhdistetty olohuone ja keittiö, tykkään kovasti siitä kun asunto näyttää paljon tilavammalta.

Tässä on meidän tämän hetkinen järjestely tietokoneiden kanssa, jessellä oma tietokonepöytä ja minä istun läppärin kanssa toistaiseksti ruokapöydän äärellä :D Muutos tähänkin tulee ikea reissun jälkeen, jolloin ostetaan makuuhuoneeseen mulle tietokone/työpöytä. Keittiönpöytäkin menee vaihtoon joskus :)

Terassi

Oih miten ihanan siitepölyinen grillinpäälinen! Jesse on sen jo pariin otteeseen pessyt mutta työmiehet pöllyttävät takapihallamme niin siinä ei pesut auta. Takapihaa en siis kehtaa edes näyttää koska siihen on vasta juuri istutettu nurmikko joten se näyttää lähennä pellolta vielä :D Meillä on siis tässä takana pieni oma piha josta aukeaa isompi yhteinen piha :) Ajattelimme aidata oman pienen pihamme jos saamme pennun, jotta koira saa olla välillä myös vapaana ulkona, valvotusti tietenkin.

Makuuhuone

Melko kolkko vielä makuuhuonekkin. Tosiaan tänne tulee se työpöytä ja kaksi yöpöytää myöhemmin. Taluja seinät vielä kaipaavat ja vaaterekkikin olisi kiva, koska vaatehuone on edellistä pienempi :) Kodin sävyt tulevat olemaan harmaa, turkoosi, musta ja valkoinen :) (Valmiissa kodissa ei todellakaan tule olemaan tämän väristä vihreää!)

Wc

Vessassa ja kylpyhuoneessa on myös kiiltävät kaapistot. Minusta on hyvä kun on paljon kaappi tilaa jonne saa kaikki ylimääräiset tavarat piiloon :)

Sauna & Kylpyhuone



 Rakastan noita ledivaloja katossa ja muutenkin tämä sauna on ihan mahtava! Kauniit seinät jajaja..♥


Tosiaan asuntohan valmistui kaksiviikkoa ennen muuttoamme, joten voitte vain kuvitella miten iso homma täällä oli pyyhkiä rakennus pölyt pois ja ottaa kaikki kodinkoneet ensimmäistä kertaa käyttöön jne. Minusta ollaan päästy hyvin alkuun täällä ja asunto pääsee oikeuksiinsa vasta myöhemmin koska kaikkihan on ihan uutta :)
Meillä on täällä myös lämmöntalteenottolaite ja lämmitys toimii koko asunnossa lattialämmityksellä. Alkuun oli vaikea tottua kosketus näyttöiseen hellaan kun "näppäimien" päälle ei voinut laskea mitään tai alkoi kuulumaan kauhea piipitys. :D Meillä menee myös usein sähköt, koska koko tämä alue on uutta ja osa asunnoista on kesken. Mutta jokatapauksessa tämän kauniimpaa rivitalo asuntoa ei voi edes toivoa♥



Kertokaa ihmeessä mielipiteenne!
Ja olisiko ketään muuten kiinnostunut kuulemaan koirasta, jos saamme sen (miten homma lähtee käyntiin uudessa kodissa jne.)
Ps. muistakaa osallistua arvontaan >>Täällä<< , viimeinen osallistumispäivä on perjantaina! Osallistujia on tälläkertaa ollut yllättävän vähän joten nyt on hyvät mahikset voittaa lahjakortti tai ylläri kosmetiikkapaketti! :)

10 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Vähän on vielä keskeneräinen mutta ihana siitä kyllä valmiina tulee♥

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Voi kiitos eekku! ♥ itsekkin rakastuin ensisilmäyksellä asuntoesittelyssä :3

      Poista
  3. Oi :3 Tykkään! Miten sä sait aikaseks asuntopostauksen näin nopeesti ... :'D Mulla on kestäny ikuisuus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihi kiva kuulla :> ♥ No siiis tää mein asunto ei oo lähellekkä valmis mut ajattelin laittaa vähä väliaika tietoja ettei tuu vihasena ketää kyselee et missä viipyy, esim värimaailma on tällähetkellä ihan väärä! :D Höh, no mut hiljaa hyvä tulee vai mitä! :)

      Poista
  4. Ehdottomasti teet koira-postauksen jos saatte sen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla että kiinnostaa! Nyt toivotaan parasta että saamme pennun! :)

      Poista
  5. Asutte siis vuokralla? Ihmettelen vaan, että miten ihmeessä olette saanut uuteen asuntoon luvan hankkia koiran? Ainii..tosi tosi kiva asunto muuten :) Innolla odotan koira-postauksiasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä asumme vuokralla. Olemme sopineet asian ennen muuttoa jo vuokranantajan kanssa ja muutimme lähinnä siitä syystä että saamme ottaa koiran :) kiitos kiitos ja kiva kuulla että kiinnostaa! :>

      Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥